PC Inspector File Recovery Dosya Kurtarma (Resimli Anlatım) |
05-16-2010 | #1 |
Sünger Bob
|
PC Inspector File Recovery Dosya Kurtarma (Resimli Anlatım)Silinen Dosya Derdine Son Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyorBazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen de bütün çalışmalarınız…Bu dosyalar kimi zaman bilerek kimi zaman da bilmeyerek silinebiliyorKimi zaman sizin dalgınlığınıza geliyor kimi zamanda anlamayan birinin yada çocukların kurbanı olabiliyor Bu dosyaları geri dönüşüm kutusuna gönderilmeden silindiği zaman kurtarmak aslında kısmen mümkün Bu amaç için geliştirilen kurtarma programları tamamen silinen dosyaları tekrar kullanılabilir hale getirebiliyorİşte o programlardan biri… PC Inspector File Recover İle Dosya Kurtarma Kullanışlı ve alanında popüler bir dosya kurtarma programı olan PC Inspector File Recovery, silinen dosyaları tekrar kullanılabilir duruma getirir Fat 12/16/32 ve NTFS dosya sistemlerini de destekleyen program BMP, CDR, DOC, DXF, DBF, XLS, EXE, GIF gibi birçok dosya formatını da desteklemektedir PC Inspector File Recovery Kullanımı (Resimli Anlatım) Hard Disk iniz Çöktü Nasıl KurtaracağızProgramı çalıştırın 1 Açılan pencereden dil seçin 2 Açılan pencereyi kapatın Hangi sürücüden kurtarmak istiyorsunuz? Bu işlemde bittikten sonra dosyayı masaüstüne kurtardınız PC Inspector File Recovery İndir Download |
|