Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, mühürlenmiş, zaman, özeti

Mühürlenmiş Zaman Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mühürlenmiş Zaman Kitabının Özeti

Mühürlenmiş Zaman

"Koca bir evreni içinde taşıyan insan: işte benim tek ilgi odağım Zira hayat, her zaman hayal gücümüzden daha zengindir Bu yüzden gerçek bir sanatçı, ancak kendisi açısından hayati

bir zorunluluksa yaratma hakkına sahiptir Ben de sinema sanatıyla seyirciye, hayatın gerçek akışını neredeyse hiç bozmadan aktarma yeteneğini taşımak istiyordum Sinema sanatının gerçek 'şiirsel' özü burada yatar Benim 'kurgu sineması'nı reddetmemin sebebi, seyircinin perdede gördüklerini kendi deneyimleriyle bağdaştarmasına imkân tanımamasıdır Biz sanatçıların taşıdığı tek sorumluluk, kendi yapıtlarımızın düzeyini yükseltmektir Nitekim ben de kendi filmlerimde hep, birlikte yaşadıkları insanlara bağlı olmalarına,

yani özgür olmamalarına rağmen 'içlerindeki' özgürlüğü

korumasını bilen insanları anlatmak istemişimdir"

Yazar : Andrey Tarkovski

Yayınevi : Agora Kitaplığı

Sayfa Sayısı : 224

Etiket Fiyatı : 18,00 YTL

Basım Tarihi : Ocak 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com