Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karakter, kitabının, taciri, özeti

Karakter Taciri Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karakter Taciri Kitabının Özeti

Karakter Taciri

Ölçüsü kelime dedin Nedir öyleyse? Kimi sevecen, kimi nefret dolu, kimi abartılı, kimi süslü püslü, kimi cayır cayır, orospusu da var, müptelası da var, arada kurtlu, çürük dişlisi de var, bilirsin, kelimeler Bazısı ne kadar açık saçıktır ama sımsıkı örter üstünü, kimisi kapanır sımsıkı örtünür saklanır ama apaçık ortadadır Öksüz kelimeler hele, detektif, hani ne oldukları konusunda hiçbir ipucu bulunamayan kelimeler, nasıl hecelenecekleri yolunda bir kuraldan yoksun, ait oldukları yeri büyük bir hışımla arayıp duran kelimeler
Şebnem Şenyenerin daha önce yayınladığımız romanı Dansözün Ölümü, polisiye romanları izleyen okurlarımız tarafından ilgiyle karşılanmıştı Şenyenerin zeki, kurnaz, edebiyat meraklısı detektifi Simontaut, yine iş başında Karakter Tacirinin yine son derece ilginç bir çıkış noktası var Bu romanın satranç taşları arasında geçen sayfalarının konuğu, meşhur satranç makinesi, yenilmez “Türk” Keyifle okuyacağınız, son satırlara dek merakla neticeyi bekleyeceğiniz bir roman

Yazar : Şebnem Şenyener
Yayınevi : Can Yayınları
Sayfa Sayısı : 220
Etiket Fiyatı : 13,50 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com