Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütYAŞLI HOROZDAN 19 ÖĞÜT 1 Bir gun icinde ne kadar seks yapmis olursan ol, yeni bir teklif aldiginda yine kabul et Cunku alacagin her teklifin son teklif olma ihtimali vardir 2 Bir sihirbazin elindeki cubugun uzunlugu degil, o cubukla ne numaralar yapabildigi onemlidir 3 Seks, kar gibidir Icine ne kadar gomulucegini onceden bilemezsin, ne kadar surecegini de 4 Bakireligin tedavisi vardir 5 Erkegi seyinden yakalarsan, kalbi ve akli da pesinden gelir 6 Seksin ilaci daha fazla sekstir 7 Yakisikli prensi bulmanin yolu, bir suru cirkin kurbaga opmekten gecer 8 Hayatta seksten daha iyi seyler vardir, seksten daha kotu seyler de vardir, ama seks gibi bir sey daha yoktur 9 Ask bir kimya olayidir, seks bir fizik olayi 10 Kadin sahip olabilecegi erkegi asla unutmaz Erkek ise sahip olamadigi kadini 11 Evdeki bir erkek sokaktaki 2 taneye bedeldir 12 Bir kadinin bir erkekte ilk vuruldugu ozellikler, yillar sonra onda en sinir olacaklaridir 13 Cinsel cazibe %50 sende olan hersey + %50baskalarinin sende oldugunu sandigi herseydir 14 Seks kalitimsaldir Ananla baban hic yapmamislarsa senin de yapma sansin olamaz 15 Arkadasini sev, ama esine yakalanma ! 16 Ask, hayal gucunun zekaya ustunluk saglamasidir 17 iki tur kadinla asla tartisma: - Yorgun, - Dinlenmis 18 Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin 19 Konu "asik olmak"sa bir bilgeyle bir aptal arasinda hicbir fark yoktur |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütGüzel öğütlerDikkate alıırm |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim434´isimli üyeden Alıntı 5 Erkegi seyinden yakalarsan, kalbi ve akli da pesinden gelir 8 Hayatta seksten daha iyi seyler vardir, seksten daha kotu seyler de vardir, ama seks gibi bir sey daha yoktur 10 Kadin sahip olabilecegi erkegi asla unutmaz Erkek ise sahip olamadigi kadini 13 Cinsel cazibe %50 sende olan hersey + %50baskalarinin sende oldugunu sandigi herseydir Özellikle bunlara bayıldım |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)))))))))) benimde ilgimi cekti bende paylastimm )))))))))))) yoksa bu bölum bana uzak bir bölum |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBenim de arada katılmadıklarım var ama genel olarak olay mükemmel anlatılmış Bizi bu konularda engin bilgi sahibi yapan bu yazı için REP+ |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütbenimde hosuma gitti yaşlı horozun sözleri ilgimi çekti |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim sen var yaaaaa sennnnnnnnnnn |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütilayda´isimli üyeden Alıntı 18 Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin Tuttum bu çümleyi |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBaya gündem oluşmuş konu hakkında alıntı yapmadım gerekli yerler alınmış zaten |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)) aylar sonra yine okumak kismet oldu |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütKendi adıma okumamakla birşey kaybetmezdim,okumakla birşey kazanmadığım gibi |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütheee ya işte şöleee gerçekçi bir yazı okudum ya Yakisikli prensi bulmanin yolu, bir suru cirkin kurbaga opmekten gecer Arkadasini sev, ama esine yakalanma ! Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin diğerleri bariz şeyler iiy geceler |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
10-28-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütÖğütler süpermiş Ben bunlara daha çok güldüm ama kimi yerlerde doğru valla |
|