Merhaba ArkadasLar... |
06-23-2009 | #1 |
stinq
|
Merhaba ArkadasLar...Merhaba arkadasLar benim adım yakup soyadımı vermek istemiorum neyse ben mersinde oturuorum mersin/pozcu o kdr forum qezdim ama hiçbirini anLamadım hepsi karman corban ama ''forumsinsi'' bence dünyanın 1ci forumunu oLmadı (NOT: Ben yağ cekmiorum)
06-23-2009 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Aramıza hoşgeldin stingyorumunuz için teşekkürler
06-23-2009 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Aramıza hoşgeldim sting
06-23-2009 | #4 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...:)Hoşgeldiniz StinqGüzel vakit geçirmeniz dileğiyle
06-23-2009 | #5 |
TiFus
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Hoşgeldin Dostum Adım TiFus Kısaca Tom Cruz Diyebilirsin :) |
Cevap : Merhaba ArkadasLar... |
06-23-2009 | #6 |
perinaz
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...hg arkadaşım bende sen gibi yeni katıldm bura |
06-23-2009 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Hoşgeldiniz sting ve perinaz İyi vakit geçirirsiniz umarım:) |
06-23-2009 | #8 |
Aragorn561
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...bu arada sting bende amerikan güreşi takipçisiyim :D iyi forumlar ve hoşgeldin
06-23-2009 | #9 |
TiFus
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Sting Tom Cruz Dışında Bende Çok İyi Amerikan Güreşi İzleyicisiyim Bana Arkadaşlar Kısaca Rey Der Rey Mysterio |
06-23-2009 | #10 |
Aragorn561
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...bende bond,james bond :D:D:D benimde favorim rey'dir ama john cena 1 numara (bence) |
06-23-2009 | #11 |
TiFus
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Adını Yazmayı Bilniyorum Ama Undertaker John Cane'yı İyi Benzetmişti :) Ama Şimdi Undertaker Forum Kaybetti |
06-23-2009 | #12 |
Aragorn561
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...undertaker bi ara emekli oldu geldi falan diyolardı geldimi |
06-23-2009 | #13 |
delishhhh
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...hoşgeldiniz sevgili sting iyi forumlar |
06-23-2009 | #14 |
stinq
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...hoiş bulduq sende hoş qeLdin perinaz en baba adan undertakerle sting sizlere bişi dicem smackdown takipcileri:D siz undertakerin göz deqiştirdiqini bilionuzmu bende onun qibi deqiştirebliorum bu arada ben amerikan qüreşcisi olmayı düşünüorum cünkü sınıfta herkese hareket yapıorum bi keresinde bi arkadasıma inanmassınız ama sıranın altına koydum 619 hareketini yaptım:D:D:D 13 yasındayım 6kez disipLine qittim:D:D:D zor beLa qeçtiq sınıfı:D |
06-23-2009 | #15 |
TiFus
|
Cevap : Merhaba ArkadasLar...Undetaker Göz Değiştirebiliyor Bazen Yeşilken Bazen Bembeyaz Olur Ve Ben Bile Tırsıyorum |
|