Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağır, ibrahim, misafir, tenekeci

Ağır Misafir - İbrahim Tenekeci

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağır Misafir - İbrahim Tenekeci

Kitabın künyesi

Ağır Misafir
İbrahim Tenekeci

Profil Yayıncılık
Fiyatı : 5,00 TL
Eylül 2008,
ISBN: 975-996-174-9

Kitap hakkında

Öpmezdi, koklardı, dedem beni İçine çekerdi, temiz hava gibi Ziyan olmayan emek, derdi bizlere Emek neydi? Bilirdi, ne geçer, bir elmanın aklından Alınmak isterdi, düşmeden yere Aklı yoktu elmanın, bize kalırsa Okulda öğretmişlerdi Yakındı Üsküp ona, çok uzaktı Bomonti Bir sürü örnek, bunun gibi Acıkmak tok tutar kimi insanı, Bilirdi, kimde, imza yetkisi Yeterdi, artardı, normal süre Namazdandı, dizindeki yamalar İkindi miydi, neydi, şimdi unuttum Durmadan ağlıyordu kadınlar Koymazdı ölümü adam yerine

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com