Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alguadiş, iki, istanbulda, jak, sevgili

İstanbul'da İki Sevgili - Jak Alguadiş

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul'da İki Sevgili - Jak Alguadiş

Kitabın künyesi

İstanbul'da İki Sevgili
Jak Alguadiş

Anemon Yayınları
Dünya Edebiyatı
Fiyatı : 10,00 TL
Temmuz 2010,
116 sayfa,
ISBN: 97899944159951

Kitap hakkında

“Savaş her şeyi berbat etmiş, her şeyi değiştirmiş, her şeyi yakıp yıkmıştı Övünçle dolu, gururlu bir halde geri dönmüştüm Sony beni bekliyordu, bense ona bakmıyordum bile Ona hayır demezdim ama başka bir gelecek düşünüyordum: İstanbul Yarının umuduyla uykuya dalıyor, rüyamda yola koyuluyor ve İstanbul’da mutsuz olup ülaaae geri dönüyordum Kendimi gece yarısından sonra, vaktinden önce İstanbul Garı’nın boş basamakları üstünde ya da gün doğumunda bilinmedik bir kentin sokaklarında, kalacak bir yer ararken, yüzyıllık bir apartmanın vücudumun her hareketinde çatırdayan ahşap basamaklarını tırmanırken görüyordum, Kutaysi burnumda tütüyordu orada Özellikle de rüyamda gördüğüm, buğday tarlalarının ufkunda gizlenen yerin cennet olduğunu söylediğimde bozulan Hazday’ın konuşmalarını özlüyordum

Jak Alguadiş, “İstanbul’da İki Sevgili” adlı bu romanında okurlarını Batum’da başlayıp İstanbul’da son bulan macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor Bir solukta okunacak muhteşem bir roman…

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com