Acılar Kraliçesi |
10-21-2008 | #1 |
KsK_rocker
|
Acılar KraliçesiBir kar tanesi gibi düştün avuçlarıma Bir yağmur damlası gibi düştün gözlerime Sonbaharda hüzünle dökülen yapraklarla Denizlerde ki sonsuz sevdalarla Yaşadım seni, acılar kraliçesi Seni bekledim gecelerce hasretlerimle Seni düşledim günlerce, aylarca yanımda Bir kum tanesi gibi eriyip gittin avuçlarımda Oysa sen kokan denizlerle, o asi yüreğim Yaşadım seni, acılar kraliçesi Benim için artık bir yaraydın yüreğimde Bitmek bilmeyen, ateşlerle kavrulan bir yaraydın Şimdi ise benim değil başka kollarınsın Sokak lambaları benim için sönerken bu akşam Ben seni yaşadım, acılar kraliçesi Mutlu musun o ellerde Yaşıyor musun gerçek aşkı sende Arıyor musun aşkını derinlerde Ben bu soruların cevaplarını ararken Sen bu şiiri okuyup ağlıyor olacaksın Acılar kraliçesi KsK_rocker (çağatay)
11-23-2008 | #4 |
bonsoir
|
Cevap : Acılar KraliçesiBenim için artık bir yaraydın yüreğimde Bitmek bilmeyen, ateşlerle kavrulan bir yaraydın Şimdi ise benim değil başka kollarınsın Sokak lambaları benim için sönerken bu akşam Ben seni yaşadım, acılar kraliçesi Çok güzel bir şiir teşekkürler Sen denizin derinliklerinde gün görmemiş inci,pırıltılar saçarsın dünyama Ben, köşe başında boynu bükük dilenci Aşkını dilenirim avucumu acarak |
|