Jasmine'yle Roportajımız |
07-07-2008 | #1 |
hayko26
|
Jasmine'yle RoportajımızSinsice Soru: Sevgili jasmine gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? jasmine'ce cevap : gerçek ismim yasemin Sinsice Soru: : Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz? jasmine'ce cevapAnnem ,babam bulgaristanlı ama ben doğuma büyüme istanbulluyum Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? Nerede okuyorsunuz? jasmine'ce cevapÜniversiteyi yarım bıraktım Anadolu Üniversitesi Eskişehir Açık Öğretim Fakültesi Sinsice Soru: Kaç yaşındasınız? jasmine'ce cevap21 yaşındayım Sinsice Soru:Medeni durumunuz nedir ? jasmine'ce cevaptabiii ki de bekar :D Sinsice Soru: Biraz özele girelim bu sefer Özel hayat nasıl? Sevgi aşk desem ne dersiniz? jasmine'ce cevap : Hayatımda şu anda kimse yok Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? jasmine'ce cevap : Biraz var Sinsice Soru:Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz? jasmine'ce cevap: Ben aslında hoşuma giden müzik tarzlarını dinlerim Örneğin: türk halk müziği, pop,gibi Sinsice Soru:Neler yapmaktan hoşlanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor ya da çaldığınız bir müzik aleti var mı? jasmine'ce cevap: müzik dinlemekkitap okumak( bu aralar okumasamda) voleybol oynamak gibi çaldığım bir alet yok daha doğrusu bilmiyorum Sadece bildiğim fülüt başka bir aleti çalamam zaten :D Sinsice Soru:Nasıl bir aile yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşsiniz? jasmine'ce cevap: normal sıradan bir aile yapısına sahibiz:D 5 kişiyiz annem,babbam,amcam,ben ve kardeşim bizi iki kardeşiz en büyüğü ben oluyorum malesef :D Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? jasmine'ce cevap Hayatta pek bekletim yok ALLAH'ıma çok şükür ailem yanımda herşeyden önemli olan bu gerisi zaten gelir Sinsice Soru:Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir? jasmine'ce cevap:basın yayın vew hakla ilişkiler bölümünde okumak Sinsice Soru:Bilgisayar ve internet ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? jasmine'ce cevap: Ben bilgisayarla ve internetle lisede tanıştım Sinsice Soru: İnternetle aranız nasıl? İnternet sizin için ne kadar önemli? jasmine'ce cevap :internetle aram iyiama benim için o kadarda önemli bir şey deil Sinsice Soru: Nickiniz neden jasmine jasmine'ce cevap: Çünkü herkes bana tüm arkadaşlarım jasmine dedikleri için benim bu isim çok hoşuma gittiği için koydum Sinsice Soru:Müdürlerimizden biri olarak forumumuzu eleştirmenizi istesek bize neler söylersiniz? jasmine'ce cevap:Forumumuz dört dörtlük eleştirilecek bir konu yok bence Sinsice Soru: Seni biraz sıkıştıralım:) Forumda en sevdiğin üyeler hangileri? jasmine'ce cevap:Valla en çok sevdiğim sevgili suskunsevgili su perisi aslında herkesi çok severim ama onların yeri daha ayrı Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir? jasmine'ce cevap:Formumuz hergün daha iyi şeyler yapılıyor ve gün geçtikçe daha da güzel şeyler yapılacaktır Bu güzel röportaj için değerli vaktini ayıran jasmine’ye adlı üyemize çok teşekkür ederiz
07-07-2008 | #2 |
rock_alltime
|
Cevap : Jasmine'yle RoportajımızSeni tanımak çok güzeldi Yasemin İkinize de çok tşkler:) |
Cevap : Jasmine'yle Roportajımız |
07-07-2008 | #3 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızbiz teşekkür ederiz |
07-07-2008 | #4 |
bbk
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızyasemin seni tanımak güzeldi teşekkürler hayko
07-07-2008 | #5 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızbn teşekkür ederim abi |
07-07-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Jasmine'yle RoportajımızBu güzel röportaj için her iki arkadaşamıza teşekkür ederimHayko 26 emeğine kalemine sağlık |
07-07-2008 | #7 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızbn teşekkürlederim şengül |
07-07-2008 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Jasmine'yle RoportajımızBu güzel röportaj için değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Sizi yakından tanımak güzel Sevgili Jasmine |
07-07-2008 | #9 |
su perisi
|
Cevap : Jasmine'yle RoportajımızHayko26 ellerine sağlık, yasemini tanımama rağmen onunla ilgili bu röportajı okumak yinede hoşuma gitti Emeğine sağlık |
07-07-2008 | #10 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızteşekkürler arkadaşlar |
07-07-2008 | #11 |
zeynoo
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızikinizinde emeğine sağlık arkadaşlar umarım hayatta bütün isteklerini gerçekleştirirsin jasmine |
07-07-2008 | #12 |
_SiYaH_
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızsizi tanımak gzldi Tşklr hayko26
07-07-2008 | #13 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımıztreşekkürler arkadaşlar |
07-07-2008 | #14 |
gülgüzeli
|
Cevap : Jasmine'yle RoportajımızBu güzel röportaj için teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık
07-07-2008 | #15 |
hayko26
|
Cevap : Jasmine'yle Roportajımızteşekkürler arkadaşım |
|