|
|
Konu Araçları |
akiş, çiğli, ilköğretim, izmir, okulu, öğütçü |
Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Çiğli İzmirAkiş Öğütçü İlköğretim Okulu Hakkında - Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Tanıtım - Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Resimleri - Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu İletişim Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1988-1989 öğretim yılında Vali Nevzat AYAZ tarafından törenle açılarak eğitim ve öğretime başlamıştır 1988 yılında okula ilk atanan okul müdürü Tokat 1945 doğumlu Yüksel TANIR olmuştur1996 yılında emekli olmuştur1996 yılında Niyazi oğlu 1948 doğumlu Cengiz BULUTLAR ikinci okul müdürü olmuştur2004 yılında emekli olmuştur2005 yılında Sabri oğlu Şefik GÖKKUŞ üçüncü okul müdürü olarak ataması yapılmıştır ve halen okulumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır 18 öğretmen ve 12 öğrenci ile 17 Kasım 1988 tarihinde ilkokul olarak açılış töreni yapılmıştır Okula adını veren, okulun inşasını üstlenen Akış ÖĞÜTÇÜ Hanım 1907 yılında Fethiye'de doğdu yaşamını Fethiye ve İzmir de sürdürdü Okulumuz 9 derslik olarak inşa edilmiş olmasına rağmen 1997-1998 öğretim yılında ilköğretimin 8 yıl zorunlu hale gelmesi nedeni ile ilköğretim okulu olmuştur 2002 yılında iki katlı 6 derslikli bir ek bina yapılmıştır Halen ikili öğretim olarak eğitim ve öğretim sürdürülmektedir Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8050 Sokak Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 386 47 42 Okul Faks : 0 232 386 16 20 Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/637209/indexhtml Okul E-Mail : mail@akisogutcuk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akiş Öğütçü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|