Tartışma Yaratan Sözler!!! |
06-07-2008 | #1 |
|
Tartışma Yaratan Sözler!!!“Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir” (Tayyip Erdoğan) “Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür” (Kadir Topbaş) “Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir” (Leyla Zana) “Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor APO Türklere Allahın bir lütfüdür İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir” (Ahmet Altan) “Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir” (M Ali Birand) “Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin” (Çetin Altan) “Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm`dir” (Ahmet Altan) “Memleketi bir çift kadın me… satarım” (Ahmet Altan) “Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim Türkiye`de 1 milyon Ermen ile 30 bin Kürt katledildi” (Orhan Pamuk) “Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir” (Rahmi Koç) alıntıdır |
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!! |
03-16-2009 | #2 |
gencer20
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!diline sağlık çok doğru katılıyorum |
04-08-2009 | #4 |
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!İşte ülkemizde birçok kişinin taptığı şahsiyetler bunlar arkadaşlar |
04-08-2009 | #5 |
delishhhh
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!şu sözlerin sahiplerine bakarmısınız başbakanımızdan yazarımıza daha ne olsun herşey ortada zaten yakında satacaklar ülkemizi atalarımızın akan kanları güneydoğuda şehit olan subay assunay ve erlerimizin kanları hepsi bir hiç uğrunamıydı |
04-10-2009 | #6 | |
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!Alıntı:
yanlış mı okudum diye bir daha baktım ama yorumu 2 gün önce yazmışsınız ülkeyi yakında satıcaklar demişsiniz yakında mı acaba? bir düşünün isterseniz |
|
04-10-2009 | #7 |
dam99
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!başbakanın avukatı değilim vede ne mutlu türküm ama kürt de laz da çerkez detürkiyede yaşayan ermeni de rum da karslısıda vanlısıda hepsi ama hepsi eğer vatanı bölmeye çalışmıyorsa benim kardeşimdir digerlerinin sözleri onların acizliğidir benceonaları okuyan ve dinleyen düşünsün
05-13-2009 | #8 |
gencer20
|
Cevap : Tartışma Yaratan Sözler!!!şuanda zaten satmıyorlarmı sanki herşey özelleşti ordan pay biçin |
|