|
|
Konu Araçları |
anlatmaya, aşk, çılgınlığı, dersin, için, yaptığın |
Aşk İçin Yaptığın Bir Çılgınlığı Anlatmaya Ne Dersin?? |
04-20-2007 | #1 |
ışıl27
|
Aşk İçin Yaptığın Bir Çılgınlığı Anlatmaya Ne Dersin??aşk için bugüne kadar yaptığınız bir çılgınlığınızı anlatmaya ne dersiniz??bakalım ne cıkacak?umarım bu bölüme cewap bulamama gibi bir durumunuz olmaz
04-20-2007 | #2 |
Ergenekon
|
akıllı bir şey yaptınız mı deseydin zorlanırdık ben anlatmayayım, kendimi ihbar etmiş olurum, kalan ömrümü akıl hastanesinde geçirmek istemem paylaşım için teşekkürler |
04-20-2007 | #4 |
ışıl27
|
Hadı beyler yapmayın bırını anlatın en azından!!!yoksa herkes bu tur acıklamalar yapıcak:)) |
06-12-2007 | #5 |
sofia
|
ben soyleyeyım :) CEBIMDEKI SON PARA ILE BILET ALIP ONUN YANINA GITMISTIM HEMDE KÜS IKEN KONTORDE YOK ORDA KALABILECEGIM KIMSEDE YOKDUEVIN ONUNDE BEKLEDIM ISTEN GELMESINI ODA AILESINE GITMEK ICIN VALIZINI SABAHTAN HAZIRLAYIP IS YERINDEN MEMLEKETE GIDECEKMIS BEKLE BEKLE GELMEDI SONRA AKLIMA ODEMELI ARAMA GELDI TAMDA OTOBUSE BINIYOMUS ODA ARADI HEMEN ANLATTIM GELDIMI DONDU GELDI HEMEN BARISTIK BENIM KI BUU |
07-15-2007 | #7 |
bbk
|
aşkın kendisi başlı başına çılgınlık zaten uykusuz geceler, dalgın dalgın bakışlar, naptığının farkında bile olmadan bişiler yapmalar, her an aklında onun olması vs vs vs vs vs vs vs ayrıyeten bi çılgınlığa gerek olduğunu sanmıyorum
07-20-2007 | #10 |
tatia27
|
aşık oldugum biri olmadı yada ugruna çılgınlık yapacagım biri