Erkek Üyelerimize........ |
04-07-2007 | #1 |
tatia27
|
Erkek Üyelerimize........SİZE GÖRE İDEAL BAYAN NASIL OLMALI: SİZE GÖRE İDEAL İLİŞKİ NASIL OLMALI: Erkek Üyelerimiz Görüşlerinizi Bizimle Paylaşırmısınız??
04-07-2007 | #3 |
speed
|
gülmesini bilen,payşaşmayı seven,çalışmak isteyen ve beni çok seven bir bayan olmalı doktora katılyrm saygııı |
04-22-2007 | #5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Sadece bana değil, insanlara saygılı olsun, insanlara sevgi duymayı bilsin onu tanrıçam yaparım Şöyle göz göze geldiğinde birbirini anlayan insanlar arasındaki ilişkinin güzel olduğuna inanıyorum |
07-25-2007 | #6 |
aalperennn
|
SİZE GÖRE İDEAL BAYAN NASIL OLMALI: Sevecen,Aşka inan bir bayan SİZE GÖRE İDEAL İLİŞKİ NASIL OLMALI: iliskimize sağdık |
Cevap : Erkek Üyelerimize........ |
01-12-2008 | #8 |
bytar
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........İdeal Bayan : BAHTİYAR OLMALI İdeal Bay : ERKEKLİĞİNİ HER YERDE GÖSTEREBİLMELİ ___€RO___ |
01-28-2008 | #9 |
faikrifat-zf
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........ideal bayan: senin onu sevdigin kadar seni sevebilen bir bayanBöylece karsılık beklemekte sıkıntın olmazsorun yaşamazsınız ideal ilişki: beklentilere cevap verebilmelibeklentilerse bir bakısta anlaşılmmalı |
02-03-2008 | #10 |
JOKER
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........sıcak kanlı dürüst ve sadık olması yeter bana :)
06-04-2008 | #11 |
reyf
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........ben yöremin taşıdığı örf adet gelenek ve görenekimizi getirdiği şekilde yaşamayı severim özenmem ama örnek alırımör:öncelikle kadın ve erkek eşitliğini savunur lakin kadının erkeğin bir adım arkasında olmasını isterimsorunlar paylaşılmalı ve her ne olursa olsun hiçbişey gizlenmemelidirkadın izinsiz çarşıya çıkmada dahil hiç bişeyi habersiz yapmamlıizin isteme lütfunda bulunmalıdıraynı şey erkek için geçerlimi derseniz bence lüzum yok izin istemeye sadece haber verilmeli sonuçtabirbirlerinin hak ve özgürlüklerine saygı duymaları ve ortak kararlar almarı çok önemlikadın ailesine saygı duyulur fakat fazla samimi olunmamalı kaynanadan korkarım:)ama kadın erkesin ailesiyle samimi olmalı içten davranmalıbunlar sadece benim içimdekiler:)kolay gelsin
06-27-2008 | #12 |
Emred
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........İdeal bayan = Saygılı olmalı, Fedakar olmalı, Cana yakın olmalı ve iki de bir ağlamamalı İdeal ilişki = Her zaman saygı sevgi içinde geçen ilişkidir |
02-18-2009 | #13 |
David
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........Bana göre ideal bayan önce insan olmalı sonra karşısındakininde insan olduğunu bilmeli :) |
06-25-2009 | #14 |
TiFus
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........Bence En Güzel İlişki Benim Kadar Yakışıklı Biri İle ÇOK Güzel Bir Bayan Arasında Olur :) |
07-14-2009 | #15 |
gencer20
|
Cevap : Erkek Üyelerimize........ben sizin bahsettiğiniz idealde bir bayan hiç ama hiç görmedim bence en ideal bayan dilsiz bayandır bana göre |
|