|
|
Konu Araçları |
alalım, arkadaşlar, asosyal, görüşlerinizi, insanı, internet, kullanımı, sorum, sosyalleştirir, yapar, yaparinternet |
İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar???İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar ? Soru'm Bu Arkadaşlar Görüşlerinizi Alalım |
11-19-2011 | #1 |
karamela
|
İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar???İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar ? Soru'm Bu Arkadaşlar Görüşlerinizi Alalımİnternet kullanımı insanı sosyalleştirir mi yoksa asosyal mi yapar ? soru'm bu arkadaşlar görüşlerinizi alalım
11-20-2011 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar???İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar ? Soru'm Bu Arkadaşlar Görüşleriniİnternet ortamı her kesimden insanın kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam Kişi burada kendini ifade edip reel hayata asosyal bir şekilde devam edebilir Bu konuda internetin çok etkisi olacağını düşünmüyorum yani |
Cevap : İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar???İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar ? Soru'm Bu Arkadaşlar Görüşlerini |
11-20-2011 | #3 |
VANDETTA
|
Cevap : İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar???İnternet Kullanımı Insanı Sosyalleştirir Mi Yoksa Asosyal Mi Yapar ? Soru'm Bu Arkadaşlar GörüşleriniYüzyüze iletişim kurmakta zorlananlar için faydalı olabileceğini düşünüyorum