Günlük Örnegi |
12-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günlük ÖrnegiGünlük Örnegi Günlük Nedir - Günlük Tutmak - Günlük Yazıları - Günlük Örnekleri Nelerdir - Günlükler Nelerdir - Günlük Örnekleri Üstad Necip Fazıl?ı Mola otelinde ziyaret ettik Büyük Doğu?yu son beş sayı çıkarıp kapayışından sonra, arkadaşlar Akif, Erdem, Rasim onunla ilk kez karşılaşıyorlar Alaeddin ve Mehmet de var Üstad: -Büyük Doğu son çıkışında en parlak dönemini yaşadı Kapanmasında çeşitli nedenler oldu Ama en büyük amil siz oldunuz, dedi Otelin ilk katında, lobideyiz Üstad sakin, yumuşak ve yalnız Saat 18?de beni Akabeden aradığında, -Arkadaşlara da haber ver, gelsinler, son bir görüşme yapalım, dedi Erdemle Rasim?i görebileceğimi söyledim Bu telefondan az önce, bu ikisine Üstad?ın önceki gelişinde yine kendilerini istediğini; ancak kendilerine haber veremediğimi anlatıyordum Telefon tam o anda geldi Büroya çıktık Yine Üstad?ın telefonu Bu kez Akif?le Hasan?ı da haberdar etmemi istedi Lobi tenha Üstad: -Bana giran geldiniz, diyor Geçen olayları kısaca özetliyor Rapor 4?te yazdıklarını ılımlı bir dille tekrar ediyor bir bakıma (?) Üstad?ın söylediklerini, aradan 24 saat bile geçmediği halde hemen hemen hiç hatırlamıyorum Tek tek cümleler aklıma geliyor Mesela, -Yalnızım, dedi Ondan böyle bir şeyi ilk defa duydum Korkuyor insan (?) (Yaşamak) CAHİT ZARİFOĞLU?NDAN |
|