Selam SinsiForum |
02-23-2010 | #1 |
RaHaTSiZ
|
Selam SinsiForumSelam arkadaşlar beni hatırlayan eskilerden kaldı mı :) Uzun zamandır girmemiştim pek bi yabancı hissettim kendimi :) Site çok değişmiş, eskisinden daha güzel hale gelmiş tebrik ederim Vaktim oldukça buralardayım sevgiyle kalın |
Cevap : Selam SinsiForum |
02-23-2010 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Selam SinsiForumAramıza yeniden hoşgeldin sevgili Rahatsız
02-23-2010 | #3 |
delishhhh
|
Cevap : Selam SinsiForumhoşheldiniz sevgili rahatsız iyi forumlar |
02-23-2010 | #4 |
VANDETTA
|
Cevap : Selam SinsiForumİsmi değilde şu avatarı biryerlerden gözüm ısırıyor:)neyse tekrardan hoşgeldin rahatsız:)
02-24-2010 | #6 |
peri
|
Cevap : Selam SinsiForumhg iyi forumlar
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
02-24-2010 | #7 |
gülgüzeli
|
Cevap : Selam SinsiForumAleyküm selam hoşgeldin rahatsız nereler dydin? Açıkcası bende bi çok kişiyi tanımıyorum:) Bu arada yok yok yabancı hissetme kendini:) son halini olmasada sanırım ben senin küçüklüğünü hatırlar gibiyim:))) Umarım sende hatırlamışındır Yine seni burda görmek çok güzel
02-25-2010 | #8 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Selam SinsiForumHoşbulduk, bende seni gördüğüme sevindim gülgüzeli afferin unutmamışsın resim hala duruyor:)) |
02-25-2010 | #9 |
Gözyaşı
|
Cevap : Selam SinsiForumTekrar aramıza hoşgeldin iyi forumlar
02-26-2010 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Selam SinsiForum:)) valla aradım buldum sana özel yapmış olduğum konuyu:) ordan aldım resmini:))) |
03-01-2010 | #11 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Selam SinsiForumAramıza yeniden hoşgeldin Rahatsiz :) |
|