Seni Seviyorum Adam |
01-08-2010 | #1 |
peri
|
Seni Seviyorum AdamYüzün yalın,soluk,son bahar hassaslığı Yaprakları dökülmüş bir ağaç gibi hüzünlü Geçeni gideni olmayan bomboş bir şehir Camlarda kalan nefes buğusu Ellerimle yüzünün resmini çıkartmak çerçeveletip yüreğimin duvarlarına asmak bıkmadan usanmadan bakıp bakıp doymamak istiyorum Ellerim alnında ki yoldan aşağı inince simsiyah ormanlara dalıyor ellerim kaşlarını geçtim derken upuzun başak oluyor kipriklerin Ya gözlerin? Cevabı bilinmeyen tüm soruların cevabı gibi Binlerce yıl çözülemeyen tapınak sırları gibi yürüdükçe yakan çöl kumları Isıttıkça ısıtan güneş yağmuru dinmeyen bulut ateşi bitmeyen yanardağ gibi Yakan,yıkan önüne gelirse savuran ,eriten,eskiten sonu olmayan bir serüven Ellerim dudaklarına değince susar dilim büsbütün lal kesilirim utangaç ürkek öpülmeye ölesiye hasret dudakların dile gelsede söylese seni ne kadar sevdiğimi sensiz olamadığımı nefes alsamda boğulduğumu sensizliğin nasıl bir çaresizlik olduğunu kendi ağzından duysan seni herşeyinle seviyorum adam Sevdam 2204
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|