Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabası, dünyanın, küçük

Dünyanın En Küçük Arabası

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Küçük Arabası

Dünyanın en küçük arabası

Her şeyin küçüğü şirindir derler ya…Bu arabalar için geçerli midir bilmem ama bu konu ile ilgilenen birçok insab var hayattaPerry Watkins de (47), daha önce en alçak seviyeli arabalarla 3 kere Guinness rekorlar kitabına girmişti Watkins, şimdi bu mekanik

maharetlerini dünyanın en küçük arabasını üretmeye kanalize etti Araba tutkunu, yeni arabasıyla da rekorlar kitabına girmek istiyor

Watkins, arabasının, halen Guinness rekorlar kitabındaki en küçük arabanın yarısı boyutunda olduğunu söylüyor Watkins’in ürettiği araba, bir çamaşır makinesi büyüklüğünde Araba ilk kez uluslararası medyaya İHA aracılığıyla tanıtılıyor

Watkins, yeni arabası için ilhamı İngiltere’de çok sevilen çizgi televizyon karakteri Postman Pattan (Postacı Pat) aldığını söyledi

Dünyanın en küçük arabası, yeni araba vergisi rejimine uygun Watkins, yine normal bir plaka numarası da olan aracını şimdilik Buckinghamshire kırsal bölgesinde komşu ve arkadaşlarını etkilemek için kullanıyor

Watkins, “30 senedir alışılmış ve alışılmamış araçlar yaptım Dünyanın en alçak arabası olarak dünya rekorları kırdım Dünyanın en alçak seviyeli aracını üretince dünyanın en küçük arabasını da imal edebileceğimi düşündüm Halen rekor 1960′larda üretilmiş Peel P 50′de Bu aracı bir televizyon programında gördüm ve ondan daha küçüğünü yapmaya karar verdim” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com