06-19-2009
|
|
Şengül Şirin
|
İki Karınca
İki karınca internette tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar internet üzerinden sürdürdükleri aşkları çok ıyı gıtmektedir
Bir sure sonra dişi karınca erkek karıncaya bişey itiraf etmek ıstediğni soyler,hep soylemek ıstedıgını ve kendısınden ayrılacagından korktugu için ona soyleyemedıgını soyler  Erkek karıncada olsun der ben senı ne olursa olsun sevecegım der  Dişi karınca açıklar ben şimdiye kadar sana yalan soyledım benım ellerım yok ,şimdi bunu ıtıraf edıyorum benı affet der ,,tamam der erkek karıncada ben seni her halinle severım 
 Aradan uzun bır zaman gecer ve karıncalar mutlu bır sekılde yasamaktadırlar artık  Ve bır gun dişi karınca sabah uyandıgında uyanır bakarkı ellerı cıkmış,hemen koşar sevgılısine internette Aşkım bak sevgımız sayesınde ellerim çıktı cok mutluyum der Erkek karınca üzgun bir şekide derki
  'SENİ BEN EL LERİN OLSUN DIYEMI SEVDIM !!! :05
|