|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geçirdikleri, gol, içinden, kalecinin, yedikten |
![]() |
Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden Geçirdikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden Geçirdiklerikalecinin gol yedikten sonra içinden geçirdikleri - Acaba yanlış yerde mi oynuyorum - Aslında yemezdim de ![]() ![]() ![]() - Bir top gördüm sanki - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim ![]() - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim - acaba bıraksam auta gider miydi - Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu ![]() ![]() Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri ![]() ![]() ![]() -Ulan Mustafa atarsan yemin ederim konuşmam bi daha -Ulan ne çileli başım var be ![]() ![]() ![]() yeriz kötü oluruz ![]() ![]() ![]() -At evladım at ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ulan bende kafa yok ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sola yatsam solcu diyecekler ![]() ![]() ![]() kalayım ![]() ![]() ![]() -Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden Geçirdikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden GeçirdikleriBen öyle duygular hissetmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden GeçirdikleriBak, bu da senin düşüncen :D Kadercisin anlaşılan :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden GeçirdikleriYok öyle denemez ![]() ![]() - " Ben hep şöyle düşünürüm; yaptığım işler bileride beni etkileyebileceğine göre, yaptıklarımı ben yapıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden GeçirdikleriKadere inanmak imamnın şartlarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden Geçirdikleri-Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum ![]() ![]() bu bayağı iyiydi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1907merve
|
![]() Cevap : Kalecinin Gol Yedikten Sonra Içinden GeçirdikleriGolü yedim ama önce bi sor niye yedim doğru valla :D:D ![]() ![]()
|