![]() |
Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..Dr: -Heyecan var mi heyecan -olmaz olur mu abi ![]() Dr: bi sey olmaz ![]() -ameliyatin cixi mi olur? Dr: -sana özel bu ![]() ![]() -neee ! manyak misin yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan Dr: -saka olm saka -sokacam ama ![]() ![]() Dr: -euehue ![]() -sırtüstü mü? Dr: -yoq ![]() ![]() -niye domalacak misim? Dr: -ya olm saçmalama ![]() ![]() -sss ![]() ![]() Dr: -onlar yabanci degil -bana yabancilar ama Dr: -neyse ![]() ![]() ------ -tamam ![]() Dr: -olm necmi ![]() -ya bi git olm ![]() Dr: -euhue ![]() ![]() -ne zaman bayilacam ben? Dr: -bayiltmadan ameliyat olcan sen -nasil yani Dr:-bilincin hafiften yerinde olcak ![]() ![]() ![]() -abi sen harbiden manyaksin haa Dr: -daha önce denedim ![]() -bismillahirrahmanirahimm Dr: -bak ne güzel imana da geldin -tövbe tövbe Dr: -evet ![]() ![]() -napcan nesteri Dr: -disimde et kalmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -olm kesecen mi beni diri diri? Dr: -yok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ya niye ben allahim niye? Dr: -olm saçmalama ![]() -bak ![]() ![]() Dr: -hing ! olm sus ![]() -Hani yabanci degildi ulan onlar Dr: -tamam olm söz ![]() ![]() ![]() -abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma Dr: -euheuhe ![]() ![]() carkkkkrkkkrkk ( derinin yarilma efekti ) -abi bi hos oldum ![]() ![]() Dr: -tabi olm ![]() ![]() -harbi mi? Dr: -hi hi ![]() ![]() ![]() -hadi ya Dr: -evet bak surda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -olm kafa bulma ![]() Dr: -euheuhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -napcan ona? Dr: -söküp atcam ![]() -yoq ben aldirmam kiçimdan damar falan Dr: -ya olm bi s ![]() ![]() ![]() -hangii damar bu Dr: -kalpten ortaya giderken ilk köseden sola dön ![]() ![]() -ErtaN ! Dr: -olm sanki sölesem bilcen ![]() ![]() (hööönngghghgrtrt ) - zuhuahuaa -ne yaptin olm Dr: -bi sey yapmadim ![]() -deli misin olm niye kurcaliyon midemi Dr: -ehuehue ![]() ![]() -hay skm seni emi Dr: -bak kanka ![]() -he ![]() ![]() Dr: -niyeki? -moda abicim moda ![]() Dr: -falla degisirim ama biraz zaman alir -ya abi bi git isine ![]() ![]() ![]() Dr: -tamam tamam ![]() ![]() ![]() ![]() Dr: -(Alo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr: -tamam necmi ![]() -iyi iyi ![]() ![]() ![]() ![]() Dr: -aslinda mideyle karacigerin yerini degistirme fikri fena degildi ama ![]() -ErtaN !! Dr: - euheue ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur.. |
![]() |
![]() |
#2 |
stinq
|
![]() Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..manyaq bişi ya
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..çok güzel bi paylaşım olmuş hakkatten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..Süperdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|