![]() |
Laf Salatası Oscarları |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Laf Salatası OscarlarıLaf Salatası OscarlarıTemiz İngilizce Komitesi, bu yılki Boş Konuşma Oscarını (Foot In Mouth) ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld'e verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eee ne var bu açıklamada? Son derece açık ve net! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Politikacı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız ![]() ![]() ![]() 2) "Afrikalı zombiler gibi ![]() ![]() ![]() 3) "Sekiz yıl Özal'a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır ![]() ![]() ![]() 4) "Powell'ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 5) "Ben 1960'larda çalışma bakanlığı yapmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın Sunucu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak ![]() ![]() ![]() 2) "Sıfır puan kazanırsanız toplam puanınıza sıfır puan ekleriz ![]() ![]() ![]() 3) ''Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz ![]() ![]() ![]() 4) "Tuğba Özay'ı alkışlayan gruba bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 5) "Bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor ![]() ![]() ![]() Erkek Sunucu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?" => Sinan Çetin ("Film Gibi" programında konuğa) 2) "Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz ![]() ![]() ![]() 3) "Makul ağla! ![]() ![]() 4) "Ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayım ![]() ![]() ![]() 5) "Bu çocuk üçünüzden! ![]() ![]() Erkek Şarkıcı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere'in mutluluğu Hindistan'da aramasına da benzetebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Müzikte tek eksiğim opera ![]() ![]() ![]() 3) "İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz ![]() ![]() ![]() ![]() 4) "Her sene bir sene daha geçiyor ![]() ![]() ![]() 5) "Ben, yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın Şarkıcı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar ![]() ![]() ![]() 2) "Ses, bedende en geç yaşlanan organdır ![]() ![]() ![]() 3) "Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor ![]() ![]() ![]() 4) "Afrika'dan yamyam getireceğiz ![]() ![]() ![]() 5) "Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum ![]() ![]() ![]() Manken Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Kel miyim, topal mıyım gidip de yasak bir ilişki yaşayayım ![]() ![]() ![]() 2) ''Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir ![]() ![]() ![]() 3) "Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti ![]() ![]() ![]() 4) "Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem ![]() ![]() ![]() 5) "Erkeğimi asla kahvaltısız bırakmam! ![]() ![]() Dizi Oyuncusu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar ![]() ![]() ![]() 2) "Laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın değil O, mutlaka altını doldurur! ![]() ![]() 3) "Şimdi ben gitsem Amerika'yı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektir ![]() ![]() ![]() 4) "Atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı ![]() ![]() ![]() 5) "Filmin finalini soran anketler internetlerde yayınlandı ![]() ![]() ![]() Spor Yorumcusu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Ağzınla kuş tutsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Hayırlı vilayetler ![]() ![]() ![]() 3) "İyi püskürtmüş! ![]() ![]() Haber Spikeri Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "İnsan, hayvan ![]() ![]() ![]() 2) "Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil ![]() ![]() ![]() 3) "Bugün çok şey oldu sayın seyirciler ![]() ![]() ![]() 4) "Babayı buldunuz mu?" => Reha Muhtar (Babasıyla buluşturduğu kıza, haber sunduğu günlerde)
![]() |
|