Tripkolic - O An Canlanır Gözümde Tripkolik O An Canlanır Gözümde Şarkı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tripkolic - O An Canlanır Gözümde Tripkolik O An Canlanır Gözümde Şarkı SözüTripkolic - O An Canlanır Gözümde Tripkolik O An Canlanır Gözümde Şarkı Sözü Tripkolic - O An Canlanır Gözümde Tripkolik O An Canlanır Gözümde Şarkı Sözü sevgim ona yalan artık ewlendirmez kalbim yanık gözlerim ağlar yürek sızlar yine sensiz bir gecede yazar alime her hecede senle bilirim yürekk gel de kader bunada güler yürek sevmez sensiz ölmez gitmem aaaa senden gitmem sewdim de ne oldu sanki kader wurdu acımaz ki kalpde yandı gitti öldüm sanki offf adım başı her sokakda bir kıpırtı canlanır gözlerimde hayalin dudaklarım kaskatı unuttum olanları sevmişdim yalanları onun içinde yakalamak istedim yarınları durdum orda öylece bakdım kendime dur sakın pes edme devam ed bencedé iyi tamamda herşey elbet olur bir zamanla yalansa bu dünya éğer ben bir boşlukda kalırdım öylece bir sokak arasında yarınıma bakmadan dalardım ben uykulara rüyalarla uyanır dewam ederken yoluma sağıma we soluma bakmam hiç arkama tessadüf çıkılan yokuş gibi bir hatıra o an canlanır gözümde yazarım ben sayfalarca bakarım o an arşa gözlerim dolar ya sende bırakıp gidersin alışdım ben bu anlara ben sevdimde oldun kaşar eller sevdi bendim sonlan neylerr aaaa hayatım biter dünya döner oldu bana arkadanda sendin vuran yakmaaz gözler sendin kaçan keder doldun yine vurdun hep kahpelik ben yoruldum gözlerim ağlar sözlerim doldu görmez beni gözlerin sevmez beni ellerin yineee gitti soluk almak istedim |
|