![]() |
Smileyler Evlenirse |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Smileyler Evlenirse![]() daha küçükken okul korosuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi ![]() küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı ![]() ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu ![]() smiley geceler boyu böyle ağladı ve sonunda babasını ikna etti ![]() artık similey smiley aleminde en önde gelen isimlerden biriydi ![]() ![]() hayyranları onun şarkılarıyla coşuyordu ![]() özelliklede genç kız smileylerin ilgisi onu çok mutlu ediyordu ama bir gün hiç ummadığı bir anda aşık oldu ![]() genç kız onu istemiyordu ve ne yaptıysa gönlünü alamadı ![]() ![]() en sonunda ona serenat yaparak sevdiğinin gönlünü almayı başardı ![]() kısa bir süre sonra evlendiler ve çok mutlu oldular ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nur topu gibi bir çocukları oldu ama amaaaaaaaaaaaa vee evlendikten bir kaç gün sonra hanımmm yemek hazırmııı ![]() (bi kaç dk ![]() ![]() hanımmmmm bu camların hali ne böyle ![]() veee kadın tamam bey hemen yapıyorum şimdi hepsini ![]() nerden evlendim ben bu adamla Allahım sen sabır ver bana senle evleneceğime kasap rüstemle evlenseydim keşke ![]() vee sonuç sen bir daha bu eve adımını atda göreyim git ananın dizinin dibinde otur yeter senden çektiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Smileyler Evlenirse |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Smileyler EvlenirseSmiley bile olsa erkek erkektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|