Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
04-08-2009 | #1 |
antilogos
|
Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?merhaba arkadaşlar,yeni konu açmaktansa,bu sorunumu burada paylaşmayı yeğledim geçen gün,bir program dvd'si aldım yazıldığı program dolayısıyla sanırım, dvd ram bu cd'yi okuyamıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı? sorun Udf ile ilgili deniyor bakmış oluğum sayfalarda bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? teşekkür ederim |
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
04-08-2009 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?Merhaba, Dvd boş mu görünüyor, dvd okuyucunuz tepki mi vermiyor yoksa bir hata mı alıyorsunuz ? Son olarak vista mı kullanıyorsunuz ? Eğer sorunun UDF kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız alttaki bağlantıda yer alan programı bilgisayarınıza kurunuz veya başka "UDF reader"larda yükleyebilirsiniz elbette Roxio Software Updates |
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
04-09-2009 | #3 |
antilogos
|
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?laptopumda okunuyor olmasına karşın,yükleme yapmam gereken bilgisayarda okunmuyor dvd player okumaya çalışıyor ancak okunmadı şeklinde bir rapor dahi gelmiyor sadece cd okuma sesi gelip,dvd rom boş görünüyor roxio'nun sitesinden indirdiğim programlar da calıştırmadı bu arada |
|