Biraz Ondan Biraz Bundan :)) |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biraz Ondan Biraz Bundan :))*Hayallere dalıp gitmem benÇünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim *Herzaman gül hayata gülücük şaç gülmeyi benimse Çünkü senin bir gülüşün için Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır *Başkasına kendinden fazla değer verme ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin *Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgilikimi zaman saksıda bir çiçektir ama asıl dost seni senden çok sevendir *Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! *Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi *Her doğan birgün ölürher ölü birgün gömülürAma edebi sevgi ne ölür nede gömülür!!! *kIr kAlBiMi gÖnlÜn olSuN Al hERşEyİ GöZüN dOySuN ŞiMDi bAşKaLaRıNıN KoLLaRıNDaYIm bUdA SaNa kApAk olSuNnNN *yalnızlık insanın kaderiymiş bitmez dediğin aşkta bitermiş son kez bu kalp ne istemiş sadece sewmeni beklemiş *Maviler giyer bulut olurum yeşiller giyer bahar olurum bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum *LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZÇİKOLATA CEVAP VERMİŞSEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR :) *bu mesajı alırsan bana hayransın umrunda değilse beni seviyorsun cevap vermezsen bensiz yapamıyorsun cevap verirsen bana aşıksın bakalım şimdi ne yapacaksın |
|