![]() |
Aygulum Yanıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aygulum YanıyorAygulum ![]() ![]() Aslında işin aslı şöyle Admin bey ![]() ![]() ![]() Aslıyı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı ![]() Aslı bir gün benim acizane msn mi ekliyor ![]() ayglum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlıya yakışmaz msn de en ufak bir edepsizlik etmiyorum, yanlız gittiği kanalı mıh gibi aklıma çakıyorum ![]() Oğlum diyorum bizim msn ye ilk bu msn de cam açıcaksın ![]() Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste ![]() ![]() Oğlum bu kızın msn'sini patlat diyor ![]() Bilgisayarcının çırağı Şakir'in eline bir mektup sıkıştırıp aslıya gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum ![]() ![]() Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz ![]() Hani yanlız gitmeyim bizim Kamili çağırayım diyorum ![]() Kamil babadan kalma Laptopunu almış ![]() Kamil lan bu ne diyorum ![]() Ne olur ne olmaz kanka senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor ![]() Açıl ey Aygulum ![]() Network Admin beni arıyo ayglum ![]() ![]() ![]() Aslı diyorum ne oluyor ![]() Ne olur demeye kalmadan ![]() ![]() ![]() Admin bey diyorum ![]() ![]() Admin bey tamam diyor ![]() Aslı bu ne diyor diyorum Aslı hiç bişey demiyor ![]() Meğer bizim aslı kaçarken msn yi açık unutmuş ![]() Sonra msn den düşmüş sonra adsl kopmuş ![]() ![]() Nihayetinde attılar bana banı Tez vakit sonra mahkeme günü geldi ![]() Admin aslıya sordu ![]() Aygulum ![]() ![]() ![]() Ne eveti aslı? Nikah kıymıyoruz aslı? Nikay kıymıyoruz aslı… 7 yıllık ban geçer geçmesinede, yalandan 7 yıl 77 yıl gibi gelir delikanlı bir üyeye Birkaç güne kalmadı koptu pc min internet bağlantısı ![]() ![]() ![]() dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider bu kez Aygulum ![]() ![]() Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye? Evet yaptım ![]() Sonra Aygulum net in ana yönetim binasına benzin döküp yaktım ![]() ![]() ![]() Şimdi admin bey cezam neyse çekerim, daha sonra da banı açtırmam sizi temin ederim, aygulumneti yakarım sonra alır banımı paşa paşa yatarım admin bey paşa paşa Ayglum net yanıyor, Raul beni arıyor ![]() ![]() ![]() Aygulum net yanıyor, Raul benden biliyor ![]() ![]() ![]() Ben suçsunuzum diyorum kimse banı açmıyor ![]() ![]() ![]() Bunu birtek sevdiğim, Birde Allah biliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|