|
|
Konu Araçları |
akdoğantekke, ilköğretim, kastamonu, okulu, taşköprü |
Akdoğantekke İlköğretim Okulu Kastamonu Taşköprü |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdoğantekke İlköğretim Okulu Kastamonu TaşköprüAkdoğantekke İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akdoğantekke İlköğretim Okulu Hakkında - Akdoğantekke İlköğretim Okulu İletişimi - Akdoğantekke İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akdoğantekke İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akdoğantekke İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akdoğantekke İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akdoğantekke İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ Adı: AKDOĞANTEKKE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akdoğan Tekke Köyü Telefon Numarası: 5052626108 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|