|
|
Konu Araçları |
abdulkadir, anaokulu, merkez, mersin, mezitli, perşembe, vakfı |
Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Mersin Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Mersin MerkezMezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Hakkında - Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Tanıtım - Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Resimleri - Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu İletişim Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ Adı: MEZİTLİ ABDULKADİR PERŞEMBE VAKFI ANAOKULU Adresi: ATATÜRK MAHALLESİ 110 SOKAK MEZİTLİ-MERSİN Telefon Numarası: 3243572450 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|