|
|
Konu Araçları |
adalar, doğru, ilgın, ilköğretim, konya, murat, okulu |
İlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya İlgın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya İlgınIlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Hakkında - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Resimleri - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu İletişim Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Agalar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Agalar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Agalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Agalar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1944 yılında hizmete açılmış Zamanla okul binası yıpranarak eğitime uygunsuz hale gelmesinden dolayı 1996' da ana bina yıkılmış, 2 sınıflı yer kullanılmaya başlanmış Sekiz yıllık zorunlu eğitim sonrasında Ağalar İlköğretim Okulu adını almış Birleştirilmiş sınıf uygulamasına son vermek için 1998-1999 Öğretim yılında Geçici Kullanım ve Fiziki Yapı onayı alınarak İlçe Ziraat (Ziraat teknisyen lojmanı) binası kullanılmaya başlanmışDerslik sayısı 5' e çıkarılmış ve birleştirilmiş sınıf uygulamasına son verilmiştir 2000-2001 Öğretim yılında ikinci kademenin açılmasıyla birlikte ikili eğitime geçilmiştirBu arada köye yeni bir eğitim binası kazandırma çalışmaları hızlandırılmış ve 2003-2004 Öğretim yılında yeni okul binası faaliyete geçirilerek ikili eğitim uygulamasına son verilmiştir Öğrenci sayısının zamanla azalmasıyla birinci kademede birleştirilmiş sınıf uygulanması yapılmaktadır (1 sınıf müstakil, 2-3 birleşik, 4-5 birleşik) 2008-2009 Öğretim yılında "Şehit asker isimlerinin okullara verilmesi" uygulaması kapsamında okulumuzun ismi; ILGIN AĞALAR MURAT DOĞRU İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: AGALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ağalar Köyü Ilgın/Konya Telefon Numarası: 3328874072 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|