|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, gökalp, ilköğretim, okulu, tepebaşı, ziya |
![]() |
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirZiya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tanıtım - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222015 Okulun Faksı: 2223231637 Okulun Adresi: Sütlüce Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ziyagokalpioo26@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Ö ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: 2 Numaralı Şehir Otobüsüne, Sakarya Caddesinin başındaki duraklardan veya Odunpazarı durağından binilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|