Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, gökalp, ilköğretim, okulu, tepebaşı, ziya

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tanıtım - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İletişim

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223222015
Okulun Faksı: 2223231637
Okulun Adresi: Sütlüce Mah Uluzafer Cad No:87 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://wwwziyagokalpioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: ziyagokalpioo26@hotmailcom
Okulun Müdürü: Ö Faruk TUNÇER
Okulun Ulaşım Bilgileri: 2 Numaralı Şehir Otobüsüne, Sakarya Caddesinin başındaki duraklardan veya Odunpazarı durağından binilebilir Ziya Göaklp İÖO Uluzafer Caddesi durağında inilir 2 veya 8 numaralı dolmuş taksilere binilir 2 nolu hat için İstiklal caddesi mezarlık durağında, 8 nolu hat için eğitimciler caddesi cuma pazarı girişinde inilir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com