|
|
Konu Araçları |
ahmet, ali, gezgin, ilgın, ilköğretim, konya, okulu |
Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Konya İlgın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Konya İlgınAhmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu İletişim Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ahmet Ali Gezgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: AHMET ALİ GEZGİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ESENTEPE MAHALLESİ BOSNA HERSEK CAD129SOKAK NO:18 Telefon Numarası: 3328826356 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak: |
|