Çıkrık İlköğretim Okulu Afyon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıkrık İlköğretim Okulu AfyonÇıkrık İlköğretim Okulu Afyon - Çıkrık İlköğretim Okulu resimleri - Çıkrık İlköğretim Okulu hakkında - Çıkrık İlköğretim Okulu iletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çıkrık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çıkrık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çıkrık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çıkrık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: ÇIKRIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yavuz Sultan Selim Caddesi No:2 Çıkrık Kasabası AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722576001 Faks Numarası: E-mail Adresi: cikrikio@gmailcom - 438095@mebk12tr Web Adresi: http://cikrikilkogretimmebk12tr/ 1983 Yılında Ahşap Binanın Yanına Üç Derslikli Ek Bina Yapılmıştır Beş Derslik Olarak Eğitim Öğretime Devam Etmiştir 1998 Yılında Eski Ahşap Bina Yıkılarak Yerine Beş Derslikli Bina Yapılmış, Bu Tarihten Sonra Sekiz Derslikle Eğitim Öğretime Devam Etmiştir 1999 Yılından Sonra İkili Öğretime Geçilmiş Yine Bu Yıldan Sonra Taşımalı Eğitim Kapsamında Kozluca Ve Bostanlı Köylerinin 6,7 ve 8 Sınıf Öğrencileri Taşınmaya Başlamıştır 2006 Yılında Sağlık Ocağının Lojmanı Tahsisle Alınıp Ana Sınıfı Haline Getirilmiş, Ana Sınıfı İkili Öğretim Dört Şube İle Eğitim Öğretime Başlamıştır Günümüzde Okul Sekiz Derslik, Bir Bilgi Teknoloji Sınıfı Ve İki Ana Sınıfı Dersliği Olarak Devam Etmektedir Çıkrık İlköğretim Okulu Ana Sınıfı İki Şube, İlköğretim Onbeş Şube Olmak Üzere Toplam Onyedi Şube; 489 öğrenci; Onüç Kadrolu, Üç Sözleşmeli, İki Ücretli, İki Usta Öğretici, Bir Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü Olmak Üzere Yimiki Personelle Hizmet Vermektedir Çıkrık İlköğretim Okuluna Taşımalı Eğitim Kapsamında Burhaniye,Kozluca,Bostanlı Köylerinden Öğrenci Taşınmakta Ve Eğitim Görmektedir Kaynak : webrehberibiz - http://wwwafyonegitimsenorg/afyon-b-sitelerihtm |
|