|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ, unileveriş |
![]() |
Unilever-İş İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unilever-İş İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Unilever-İş İlköğretim Okulu Hakkında - Unilever-İş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Unilever-İş İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Unilever-İş İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Unilever-İş İlköğretim Okulu ekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Unilever-lş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Unilever-lş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Unilever-lş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: UNİLEVER-LŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUHİTTİN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826511677 Faks Numarası: 2826510545 OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1970'li yıllarda okulumuzun semti, bağlık durumunda idi ![]() Lojmanlarının bu mevki ye yakın oluşu, aynı zamanda çevrenin okula olan büyük ihtiyacı nedeni ile bağlık mevkii istimlak edilerek okul yapılması uygun görülmüştür ![]() Okulumuz 1973 yılında Emek ilkokulu adı ile eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okul taban ve duvarları parçalar halinde fabrikalarda parsellenerek, prefabrik bir bina olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin kendine özgü niteliklerle; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek donanımlara sahip olmalarını sağlamak ![]() Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, bilimsel gelişmelere açık, insanlığa hizmet edecek bireyler yetiştirmek ![]() İyi bir eğitim ile öğrenciler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmekle birlikte; farklılıkların bilincinde olan, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendisine güvenen, çevresine saygılı, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek ![]() Okul-aile-öğrenci işbirliği ile eğitim ve öğretim alanında yapılacak olan bütün çalışmalarda çocuklarımıza maddi ve manevi destek vererek vatanına ve milletine vefalı insanlar yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olsun istiyoruz ![]() Öğrencilerimize vatanına, milletine ve insanlığa yararlı olacak kişilik özellikleri kazandırılsın ![]() Toplumun mutluluğunun sağlanması için de “Öğrencilerimizin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi” ilkesi verilsin ![]() Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|