![]() |
Demırgul İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demırgul İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Demırgul İlköğretim Okulu Hakkında - Demırgul İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Demırgul İlköğretim Okulu Bilgileri ![]() Demirgül İlköğretim Okulu Okulumuz 1989 yılında Demirgül İlköğretim Okulu adıyla kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demirgül yapı kooperatifinin 1985 yılı genel kurulunda kooperatif arası üzerinde bir ilkokul yeri ayrılması ve Belediye İmar Müdürlüğü ile görüşülerek imar planının hazırlanmasına karar verilmiştir ![]() Kooperatifin 1988 genel kurulunda ayrılan okul arası üzerinde bir ilkokul yaptırılması doğrultusunda yeni bir karar alınmıştır ![]() ![]() ![]() Daha sonra Demirgül İlkokulu olarak adlandırılan okul, Milli Eğitim Müdürü Esat Sağcan ve Demirgül Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ünsal’ın da özel gayretleri sonucunda,15 Ekim 1989 tarihinde eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz o zamandan bu yana değişikliğe uğramadan eğitim öğretime devam ederken ülke çapında başlatılan 8 yıllık kesintisiz eğitim politikası gereği Mayıs 1998’de yeni derslik inşaatı başlamış olup, vali Hüsnü Mehmet Atay’ın Eğitim Müdürü Süleyman Akyüz ve okul eski müdürü Mehmet Atay’ın da gayretleri ile Eylül 1998’de hizmete açılmıştır ![]() 1998–1999 öğretim yılında 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Okul bahçesinde ayrı bir ünite olarak kantin, nöbetçi kulübesi, hentbol, voleybol ve basketbol sahaları vardır ![]() Okulun çevresi yerleşim yeri itibari ile Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden gelen insanlardan oluşan, gecekondu yerleşim alanıdır ![]() ![]() VİZYONUMUZ yAşıyan örnek ve önder bir birim olmaktır ![]() ![]() Çözüm üretebilen, topluma olumlu yönden katkıda bulunabilen yurttaşların yetişmesine katkıda bulunmak, vizyonumuzun olmazsa olmazıdır ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ ![]() Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti'nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek,Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek,Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenimlerini; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları, kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak,Bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah içinde yaşamasına katkıda bulunmak,Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, çevresine ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır ![]() OKULUMUZUN İLKE VE DEĞERLERİ: * Etkili eğitim ve öğretim * Hoşgörü ve dayanışma * Sevgi ve güven * Kültür, sanat ve spor * Çağdaş uygulama ve anlayış * Profesyonel yaklaşım * Bireye saygı * Bire bir rehberlik * Psikolojik yardım * Görsellik ve Nesnellik Kurumun Tüm Çalışanlarının; * Görevlerin yerine getirilmesinde objektiflik ilkesinin uygulandığı, * Tüm ilişkilerde insana saygı esasına göre hareket edildiği; çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği, * Kurumsal ve bireysel gelişmenin “Sürekli Eğitim ve İyileştirme” anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanılarak eğitim ve iyileştirme sonuçlarının en etkin şekilde değerlendirildiği, * Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil olunduğu, kuruma katkının tanınıp takdir edildiği, * Demirgül İköğretim Okulu'nun değerli bir ferdi olmanın gururunun duyulduğu; çalışanlar arasında dayanışma ve işbirliğinin en üst düzeyde gerçekleştirildiği, inanç ve değer duygularına sahip duruma ulaştırmaktır ![]() Demırgul İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: DEMIRGUL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Düdenbaşi Mah ![]() Telefon Numarası: 2423391400 Faks Numarası: 2423390702 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Demirgül İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|