|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adiloba, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı |
![]() |
Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaAdiloba İlköğretim Okulu Hakkında - Adiloba İlköğretim Okulu Tanıtım - Adiloba İlköğretim Okulu Resimleri - Adiloba İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adiloba İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüzde eğitim öğretim 1929 yılında başlamış, şu anki okul binamız ise 1965 yılında yapılmıştır ![]() 10 dekar alana sahip okulumuzun bahçesinde basketbol, voleybol sahaları yanısıra çoğu çam olmak üzere 280 ağaç bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda bando takımı, satranç takımı, halkoyunları ekibi, kros ve kız futbol takımlarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmaktadır ![]() Okulumuzda 8 derslik, 1 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 kütüphane ile 1 mutfak, 1 spor ve arşiv odası bulunmaktadır ![]() ![]() 2007-2008 eğitim öğretim yılında kalorifer sistemi kurulmuş ve kullanıma geçmiştir ![]() Okulumuzda 5 sınıf öğretmeni,6 branş öğretmeni ,1 Ana sınıfı öğretmeni,2 idareci olmak üzere 14 personel kadrosu vardır ![]() ![]() Ek olarak okulumuzun 2 ![]() ![]() Okulumuzda normal eğitim-öğretim yapılmaktadır Öğrenci mevcudumuz ana sınıfı 15, birinci kademe 63, ikinci kademe 58 olmak üzere 136 ‘dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 3572519 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Adiloba Köyü Okulun Web Adresi: http://adiloba ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396436@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adiloba İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|