|
|
Konu Araçları |
ali, bilgileri, ilköğretim, konya, meram, okulu, yaman |
Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Meram |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Bilgileri Konya MeramMeram Ali Yaman İlköğretim Okulu Hakkında - Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Resimleri - Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu İletişim Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Meram Ali Yaman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: MERAM ALİ YAMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇOMAKLI MAH YILDIZ SOK Telefon Numarası: 3323710357 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|