Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyşehir, cengiz, ilköğretim, konya, okulu, topel, üzümlü

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim

Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tarihi:

Okulumuz 1964 yılında 3 derslikli olarak , Kıbrıs'ta ilk Türk hava harp şehidi olan Cengiz Topel’in adını alarak tek katlı binada Cengiz Topel İlkokulu adında eğitim yapmaya başlamıştır1981 yılında 3 derslikli ek bir bina daha yapılmıştır

Eğitim öğretim süresinin kesintisiz 8 yıla çıktığı 1997 yılında okulumuzun ismi Cengiz Topel İlköğretim Okulu adını almıştır Fakat derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle uzun bir zaman 6 7 8 sınıf öğrencilerimiz kasabamızın diğer okulu olan Üzümlü Şehit Mehmet İlköğretim okulunda eğitimlerine devam etmişlerdir

Derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle yeni okul binası için bakanlığımız tarafından 2005 yılında temel atılmış 2006-2007 eğitim öğretim yılında 8 derslikli yeni okul binası hizmete girmiştir 1964 yılında yapılan eski bina ise yıkılarak okul bahçesi genişletilmiştir

Okulumuz 8 derslik ile bir anasınıfı dersliği, 1 adet Bilişim Teknolojileri laboratuarı, 1 adet Fen laboratuarı, 1 adet iş eğitimi atölyesi, 1 adet 200 kişilik çok amaçlı salon, 1 adet kütüphane ile tam donanımlı olarak Üzümlü Kasabası ve Beyşehir’in gözde okulları arasına girmiştir

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: UZUMLU CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU

Eğitime açılış yılı 19

Yerleşim Yeri Kasaba Merkezi

Derslik sayısı 24

Öğretim şekli Normal

Adresi: Üzümlü Kasabasi Beyşehir

Telefon Numarası: 3325246026

Faks Numarası:

E-mail Adresi:

Web Adresi: - http://uzumlucengiztopelmebk12tr

Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com