|
|
Konu Araçları |
100, atatürk, bilgileri, darıca, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, yıl |
Darıca 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Darıca 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Darıca 100 Yıl Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA 100 YIL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Emek Mah 256 Evler Alparslan Cad 41870darıca Gebze Telefon Numarası: 2626532007 Faks Numarası: 2626542347 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|