|
|
Konu Araçları |
bahar, ile, ilgili, ilkbaharla, şarkı, şarkılar |
Bahar İle İlgili Şarkılar, İlkbaharla İlgili Şarkı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahar İle İlgili Şarkılar, İlkbaharla İlgili Şarkıİlk Baharla İlgili Şarkılar, İlkbaharın Gelişi İle İlgili Şarkılar İlk Baharla İlgili Şarkı Sözleri; Bir İlk Bahar Sabahı Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Emel Sayın Bu Bahar Bir dal uzat bana Sarılsam sevgiyle bu baharda Öyle bir gün yaşat ki sen Anı kalsın tüm doğaya Bir dal uzat bana Yeşersin elimde sevgimizle Ant içsin yapraklar Anmaya bu aşkı her bahar Doyamam seninle olmaya Erir geçer sanki zaman yanında Dokunmasın bize kimse Kalalım biz baş başa Sevdanla sar götür uzaklara Kalmasın izler dünden yarınlara Her bir an değsin binlerce yıla Aşık ol yeniden bana sen bu bahar Sevdanla sar götür uzaklara Kalmasın izler dünden yarınlara Deliler gibi sev sakla koru beni Kollarında bu bahar Ajda Pekkan Papatya Baharı Kalbimin atışlarını uzaktan duyarsın Sana deli olan biri varsa o bendir Seviyorum hep istiyorum müptelanım İki kere beş on eder seninle ben bir Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Hem dostum hem arkadaşım hem sevgilimsin Seni mutlu etmek için ölebilirim Gül dalında güzel sen benim yanımda Sana malım mülküm canım ne varsa feda Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Sen kalbimin her yerinde ayrı bir dünya Her dünyanın içinde sen ayrı bir rüya Çok mutluyum seninle şu kötü dünyada Zaman zaman mutsuzluğum beni bozsada Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Arzularımın çocuk dili sorum cevabım Sen büyülü istanbulun serin yaylasın Eski ve yenisin aşktan hediyesin Nerde olursam olayım hep benimlesin Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Yıldız Tilbe |
|