Geyikler |
11-14-2007 | #1 |
tatia27
|
GeyiklerGEYIKLER 1- Hayati çok güldürdük ;Ama hayat bizi hiç 2-Tek Rakibim pentiim III 3- Isi olmayan giremez -Is ve Isçi Bulma Kurumu- 4- Biliyorsan konus örnek alsinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar 5- Hissediyorum öyleyse varim 6- Babama degerimi sordum; dünyalar kadar dedi dünyanin degerini sordum; bes para etmez dedi 7- Hakkimi aradim mesgul çikti 8- Nukelene nukelene nuklemeyi ögrendik 9- Bu kadar cehalet ancak tahsille olur! 10- Bitkisel hayata girdim, maksat yesillik olsun 11-Buraya birseyler yazacaktim ama masa bitti !!!! 12- Benim bilgisayarim 2000'i görmeden öldü 13- Insanlar konusur, *****lar gürültü yapar! 14- Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur 15- Dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi 16- Baba mirasi deil alin teri!!!(pentium-75) 17- Adamin biri yatmis, karisi gemi 18-Her problemin bir çözümü vardirFakat asil sorun çözmenin zaman almasidir 19-Sabrin sonu reset'tir 20-Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun 21-Isi olmayan giremez çünkü içerde yeterince issiz var 22-Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda 23-Acele mail'e virüs karisir 24- Kadin hakki diye birsey olmaz Hakki erkek ismi 25- Denize düsen boka sarilir 26- Ilk bakista asik olmamak için iki kere baktim 27- Gelecek bizim de Yaaaa gelecek nerede 28- Eger bir sorun varsa, kesin çözümü de vardir Çözümü yoksa zaten sorun degildir! 29- Tek rakibim THY (Rahmetlinin son sözü) 30- Uzun Olan Kuyu Degil , Kisa Olan IPTIR!! 31- Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatirlar enseni 32- Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur 33- Dünyada hiçbir psikolog insani bir tuvalet kadar rahatlatamaz 34- Söz bilir isen söyle sözünden hisse alsinlar Bilmezsen sukut et Webmaster sansinlar 35- Haklarimi kaybettim Hükümlüyüm 36- Hostes araniyor 37-Rahmetlide sollardi 38-Anan da binerdi 39- O simdi havaci 40- Hor görme grabi,zor atlatti gribi 41-Sakla samani inekler yesin 42-Sabir tasi depremden degil acidan çatladi! 43-Garantili cinayet islenir, alacak tah sili yapilir {TEMIZ-IS AF ÇETESI} 44-Birine bulasKendini öldürtGazeteye haber ol, ölümsüzles! 45-Dünya'ya 2farkli açidan bakma yetenegine sasilik derler! 46-Ikinci hayat diye birsey yokTaksitlendirilmis hayatlar var! 47-Boynuzlanmak uzun esek oynamaya mani degildir! 48-Ecelle de yarissak kazanacagiz! 49-Aftan sonra en çok is, hirsizlik masasina düser 50-Dün bir taksi çevirdim hala dönüyor 51-Kirli havaya teslim olma nefesini tut! 52-Basit fikirlerini en karmasik dille anlat ki keramet arasinlar! 53-Sen sen ol kendini satmaBugünler de piyasa durgun 54-Adamin biri topa bayiliyomus top görmüs bayilmis 56-Ask bir sudur, simdi kesildi 57-Hiç bir psikiatrist insani tuvalet kadar rahatlatamaz 58-Günes giremeyen eve pencere lazim 59-Arabanizin önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanizdakiler ise çocuga 60-Kumari birakicagima bahse girerim 61-ÜNIVERSITE ÖGRENCISINDEN OKEY, BILARDO DERSLERI 62-Kizlardan intikaminiz alin geçek pul koleksiyonuzu gösterin 63-Bitkisel hayata girdik hiyar gibi yasiyoruz 64-Mesgul olsa bile hakkinizi arayiniz 65-Bizm saatimize göre maç biteli iki gün oldu ama geçerli olan hakemin saati 66-Kiçima yilan kaçti,çikarmak için leyler ariyorum 67-Sakin girme helaya basin girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese 68-Hayatta dik durmayi ögren maksat gölgenin imaji düzelsin 69-Hakkimi Ariyorum ''Hakkinin Karisi"! 70-Azimle siçan mermiyi deler 71-Sana taptigim kadar allaha tapsaydim peygamber olurdum 72-Zorla siçan zararla oturur 73-Insanlari tanidikça hayvanlari seviyorum 74-Bilmedigin boku git mektebinde oku 75- Bazen insanlar mutlulugun pesinden öylesine hizla kosuyorki,aceleden pas geçiyor 76- Meteligim kalmadi, eve bir hirsiz girse de soysam 77-Hakkimi kaybettimBulana $1000 ödül "Hakki'nin annesi 78-Bir salatalligin en çok kizdipi sey kendisine hiyar denmesidir 79-Aglama sevgilim islaniyorum 80-Bizi çekmediler, halat koptu 81-Semra seni ilk gördügümde asik oldum(inanmadim birdaha baktim) 82-Bu aksam ölürüm beni halat bile tutamaz 82-Metallica bir tutkudur dinlemeyen yutkunur 83-Kizlar!! Beyaz atli prensiniz geldi900'lü hatlarda 84-Ailece Bitkisel Hayattayiz!(Çekirdek Aile) 85-Tren öpün seni Zeki Müren 86-Kalles dostum olmaktansa Delikanli düsmanim ol 87- Dünya ahiret bacimsin uzayda yakalarsam karismam 88- Dünya ahiretbacimsin ama uzayda yakalarsam karismam 89- Sorunlari çözdükçe büyür 90-3 tip insan vardir sayi saymayi bilenler ve bilmeyenler
11-14-2007 | #2 |
Ergenekon
|
Cevap : Geyikler3- Isi olmayan giremez -Is ve Isçi Bulma Kurumu- hepsi ilginç ve güzel ama ben bunu beğendim, teşekkürler |
Cevap : Geyikler |
11-15-2007 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : GeyiklerBabama degerimi sordum; dünyalar kadar dedi dünyanin degerini sordum; bes para etmez dedi emeğine sağlık