Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugöğüs ağrısı temel testler

Soru:"Göğüs Ağrısı, Temel Testler"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Göğüs Ağrısı, Temel Testler"

merhaba hocam
28 yaşındayım yaklaşık 4 ay önce sol göğsümde birden bi ağrı hissettim 10 yıl boyunca yedek paketimi yanımdan ayırmadan sigara kullandığımdan ve ırsı kalp hastalığından dolayı akla ilk gelen kalp krızi geçirio olma ihtimali oldu o günden beridir 4 defa EKG girdim 4 farklı doktorda kalbimde bi sorun olmadığı kanaatinde ama size şu yazıyı yazarken bile ağrım hala var ve ben o ağrının hala kalbimden olabileceği korkusundayım çünkü ağrıma bi teşhis konulmadı ve verilen kas gevşeticiler ve ağrı kesiciler çözüm olmadı

ağrı: bazen tam kalp üstü bazen sol koltuk altı civarı bazen sol omuzumda olabilio sürekli değil birden gelio biraz canımı acıtıo ve kesilio bazen çok ender de olsa sağ tarafta da aynı ağrıyı hissediyorum bu 4 aydır böyle

akciğerlerimin filmini çektirdim; bi sorun yok
bu ağrının kaynağı ve tedavisi için öneriniz nedir bu ayrı yüzünden artık ciddi ciddi hayattan soğumaya başladım
Dr Editor Saglikdanis

0513:31:29

öncelikle efor testi yaptırınız bu normal ise kalp ile ilgili olma fikrini bırakınromatolojik sorunlar ve batında şişkilik ve kolon gazları benzeri şikayetler yapabilir onlara yönerlik olarak iç hatalıkları, romatoloji ve gastroenteroloji doktorlarına görünebilirsiniztemle testleri yaprıtmayı unutmayın

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com