Soru:"Göğüs Ağrısı, Temel Testler" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Göğüs Ağrısı, Temel Testler"merhaba hocam 28 yaşındayım yaklaşık 4 ay önce sol göğsümde birden bi ağrı hissettim 10 yıl boyunca yedek paketimi yanımdan ayırmadan sigara kullandığımdan ve ırsı kalp hastalığından dolayı akla ilk gelen kalp krızi geçirio olma ihtimali oldu o günden beridir 4 defa EKG girdim 4 farklı doktorda kalbimde bi sorun olmadığı kanaatinde ama size şu yazıyı yazarken bile ağrım hala var ve ben o ağrının hala kalbimden olabileceği korkusundayım çünkü ağrıma bi teşhis konulmadı ve verilen kas gevşeticiler ve ağrı kesiciler çözüm olmadı ağrı: bazen tam kalp üstü bazen sol koltuk altı civarı bazen sol omuzumda olabilio sürekli değil birden gelio biraz canımı acıtıo ve kesilio bazen çok ender de olsa sağ tarafta da aynı ağrıyı hissediyorum bu 4 aydır böyle akciğerlerimin filmini çektirdim; bi sorun yok bu ağrının kaynağı ve tedavisi için öneriniz nedir bu ayrı yüzünden artık ciddi ciddi hayattan soğumaya başladım Dr Editor Saglikdanis 0513:31:29 öncelikle efor testi yaptırınız bu normal ise kalp ile ilgili olma fikrini bırakınromatolojik sorunlar ve batında şişkilik ve kolon gazları benzeri şikayetler yapabilir onlara yönerlik olarak iç hatalıkları, romatoloji ve gastroenteroloji doktorlarına görünebilirsiniztemle testleri yaprıtmayı unutmayın Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|