Soru:"Hocam Ben Kalp Hastasimiyim" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Hocam Ben Kalp Hastasimiyim"slm hocam,ben yurt disinda yasiyorum benim soeunum yaklasik 2 yil önce basladi 2 yilda aniden 4-5 kez ani kalp hizlanmasi ve sanki cok degisik bir kalp atisi oluyor hizli ve sert bir sekilde sanki kalpim bosa atiyormus gibi galiba burda degisik5-6 tane kardiyaloga gittim cok sükür tetikler temiz cikti ama bende bir süphe olusdu genelde kardiyaloglar bu gibi ritim bouklug durumunu göremiyorlarmis elektrofizyoloji uzmanlari anliyorlarmis acaba bendeki sorun kalplen alakali bir sey mi tarif edemiyorum size öyle efor harcadiginizda atan kalp atisi gibi degil yani ALLAH isinizi rast gedirsin saglicakla kalin özürdilerim yasim 30 1,77 boyum 100 kilom mehmet güner DoçDr Yusuf AKCAN 22 12:44:09 anlattıklarınız paroksismal atriyal taşikardiye benziyor aniden başlar aniden biter aşırı halsizlik fersizlik yapar ekg de o esnada çekilmedi ise genelde yakalanamayabilir ilaçlarla veya elektrofizyolojik ablasyon metodları ile tedavi yapılabilir türkiyede bu işi de kardiyologlar yapmaktadırsağlıcakla Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|