Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhocam ben kalp hastasimiyim

Soru:"Hocam Ben Kalp Hastasimiyim"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hocam Ben Kalp Hastasimiyim"

slm hocam,ben yurt disinda yasiyorum benim soeunum yaklasik 2 yil önce basladi 2 yilda aniden 4-5 kez ani kalp hizlanmasi ve sanki cok degisik bir kalp atisi oluyor hizli ve sert bir sekilde sanki kalpim bosa atiyormus gibi galiba burda degisik5-6 tane kardiyaloga gittim cok sükür tetikler temiz cikti ama bende bir süphe olusdu genelde kardiyaloglar bu gibi ritim bouklug durumunu göremiyorlarmis elektrofizyoloji uzmanlari anliyorlarmis acaba bendeki sorun kalplen alakali bir sey mi tarif edemiyorum size öyle efor harcadiginizda atan kalp atisi gibi degil yani
ALLAH isinizi rast gedirsin saglicakla kalin özürdilerim yasim 30 1,77 boyum 100 kilom mehmet güner
DoçDr Yusuf AKCAN

22 12:44:09

anlattıklarınız paroksismal atriyal taşikardiye benziyor aniden başlar aniden biter aşırı halsizlik fersizlik yapar ekg de o esnada çekilmedi ise genelde yakalanamayabilir ilaçlarla veya elektrofizyolojik ablasyon metodları ile tedavi yapılabilir türkiyede bu işi de kardiyologlar yapmaktadırsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com