07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioenerjiyle Kendi Kendinizi Tedavi Edin
Kendi kendinize bioenerji ile şifa tedavisi uygulayabilirsiniz Aşağıdaki bioenerji şifa yöntemi kalp hastalıklarına şifa için geliştirilmiştir Allahtan istemiş olduğunuz dualarınızı istediğiniz hastalığa uyarlayabilirsiniz Bu yöntemle şifa arayıp Allahtan şifa dileyebilirsiniz Öncelikle niyete durup inandığınız duaları okuyun kendinizi hastalığınızın bioenerji şifasıyla düzeleceğine şartlandırın, sonra aşağıdaki duaları okuyun, şifa bulacağınızı göreceksiniz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım sana güveniyorum sana secde ediyorum Bütün Dualarımı senin yoluna okuyorum Güçlü olmamı senin yolunla öğrendim Hastalığımın sebebine sen nail oldun Allahım bioenerji Şifanla Kalbimi güçlendir Elime koluma hareket kazandır güç ver Kalbimim zayıflığına ve güçsüzlüğüne bioenerjinle şifa ver Beni hayata tekrara bağla![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım taşıdığım hastalıklardan beni daha kuvvetli eğle Bütün dualarımla senin yolunda bana güç ver Hayata yeniden başlamak için ilahi enerji ver Kalbimin güçsüzlüğüne enerjisiz olmasına izin verme Allahım beni bioenerjinle dimdik tut![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım bana her türlü hastalık sebebi verdin, bütün dualarımı senin yoluna okuyorum Allahım bana vereceğin şifayı kalbime taşı Yaşayacağım, ellerimi kullanacağım, kalbimi tüm günahlardan arındır Kalbimle şifa enerjimi bütün tut Göz yaşlarımın dinmesine müsaade et Kalbimi bioenerjinle tekrar yeniden başlat![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım benim kalbimin enerjisizliği beni yalnızlığa yitti Senin yoluna yapmış olduğum bütün dualar beni şifaya sürükledi Kalbimin Bioenerji eksikliğini şifa enerjinle güçlendir Allahım sana yapmış olduğun bütün dualarım bana şifa veriyor Bütün kalbim, göz yaşlarım, dualarımla enerji şifanızı arıyor Allahım sana güveniyor sana sığınıyorum![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım bütün taşıdığım ve taşıyacağım hastalıklardan beni daha kuvvetli kıl Bütün Dualarımı senin bioenerji şifan yoluna yaptım![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım kalbimi koru Kalbime bioenerji ver Kalbime evrensel enerji ver Kalbimi enerjinle güçlendir, kalbimi tekrar çalıştır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım sana dualarımla bana vereceğin bioenerji şifamı ciğerlerime doldur Nefesle kalbimi güçlendir beni hastalıklardan daha kuvvetli eğle![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allahım sana güveniyor sana secde ediyorum Bütün dualarımı senin yoluna okuyorum Bütün hastalıklarımın sebebini içimde taşıyorum Allahım zayıf kalbimle ellerimi kaldır Sana dualarımla kalbime yeniden hayat enerjisi ver Kalbimi yeniden yarat, gözlerimden akan göz yaşlarımı dindir Bioenerjinle beni hayata tekrar başlat![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allah’ım dualarınla bana şifa enerjisi verdin, şükürler olsun hayattayım Kalbime vermiş olduğun bioenerji şifasına secde ediyorum Allah’ım vermiş olduğun bütün enerjiler organlarıma dolsun Beni göz yaşlarımla buluşturma, dualarım senin yoluna olsun![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Allah’ım bu gece hastalıklarımın şifasına izin ver, hayatımdan çalınanlar için tüm dualarımı senin yoluna yapıyorum Sana yalvarıyorum ciğerlerimden kalbime doğru hayat enerjimi yenile nefes ver, nefes aldır Ellerimi Kaldırayım Senin yoluna dua edeyim Allah’ım beni her şeyimle her şeyin sebebiyle yarattın Allahım derman içinde sebep verdin Allah’ım Bioenerji şifasını güçlü enerjinle doğrudan kalbime akıt Ciğerlerimle kalbimi şifa enerjisiyle doldur Allahım bütün enerjin güçlenerek vücuduma vasıl olsun, kalbimi günahlardan arındır Bütün göz yaşlarımı dindir Bioenerjinle, şifa enerjinle, evrensel enerjinle ellerimi kaldır Dualarımla şifa enerjini üstüme vasıl et Sana güveniyor sana inanıyor, tüm dualarım senin yolunla hayata yeniden başlamak için![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Alıntıdır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
|
|
|