![]() |
Mutlu Bir Evliliğin Sırrı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
SinsiBekçi
|
![]() Mutlu Bir Evliliğin Sırrı!!!Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik ![]() ![]() ![]() Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı yataklarda yatarız ![]() ![]() ![]() Onunki izmir'de, benimki istanbul'da ![]() ![]() ![]() Karımı her yere götürürüm ![]() ![]() ![]() Ama her seferinde dönüş yolunu bulur ![]() ![]() ![]() Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum ![]() ![]() ![]() O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() ![]() Mutfağı önerdim ![]() ![]() ![]() Her zaman elele tutuşuruz ![]() ![]() ![]() Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar ![]() ![]() ![]() Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var ![]() ![]() ![]() Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım ![]() ![]() ![]() Şunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor ![]() ![]() ![]() Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim ![]() ![]() ![]() Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem ![]() ![]() ![]() Son kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() ![]() Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu ![]() ![]() ![]() dedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|