|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadolu, fırsat, haber, iyi, milyon, müthiş, sunuyor, üniversitesi, öğrencisine, öğrenciye |
![]() |
1,5 Milyon öğrenciye Iyi Haber Anadolu Üniversitesi (AÜ), 1,5 Milyon öğrencisine Müthiş Bir Fırsat Sunuyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 1,5 Milyon öğrenciye Iyi Haber Anadolu Üniversitesi (AÜ), 1,5 Milyon öğrencisine Müthiş Bir Fırsat Sunuyor...1,5 milyon öğrenciye iyi haber Anadolu Üniversitesi (AÜ), 1,5 milyon öğrencisine müthiş bir fırsat sunuyor ![]() ![]() ![]() Yeni akademik yılla beraber hayata geçirilen “Anadolu Mobil” projesi kapsamında kayıt esnasında verilecek kartların üzerindeki karekodu telefonlarına veya tablet bilgisayarlarına tanıtan öğrenciler, Açıköğretim Sistemi’nde bulunan ders Kitaplarına, sesli kitaplara, deneme sınavlarına, sınav sorumluluk ünitelerine, sınav giriş belgelerine ve tüm sınav sonuçlarına ulaşabilecekler ![]() REKTÖR YARDIMCISI ANLATTI Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof ![]() ![]() ![]() Projeyle beraber açıköğretim sisteminin mobil bir duruma geldiğini anlatan Güney, “Kayıtlarda öğrencilerimize bir kitap ayraç kartı verilecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() “ÖĞRENCİLERİMİZ BİZE SOSYAL MEDYADAN ULAŞSINLAR” “Öğrencilerimizden sosyal medyayı kullanmalarını çok istiyoruz” diyen Prof ![]() ![]() “Yani bize çağrı merkezleri vasıtasıyla ulaşabilirler ama biz öğrencilerimizden daha çok bize sosyal medyayı kullanarak ulaşmalarını istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() cumhuriyet ![]() ![]() Yayınlanma tarihi: 02 Eylül 2014 Salı A+ A-
![]() |
|