Aileler Çocukarın Notlarını Cepten Takip Edecek! |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aileler Çocukarın Notlarını Cepten Takip Edecek!Avea, 2012-2013 eğitim döneminde de Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’yle birlikte abonelerinin ayda 2 liraya çocuklarının ders programı, devamsızlık bilgileri, proje ve sınav sonuçları gibi eğitim sürecini etkileyen tüm bilgileri cepten takip edebilmesine imkan tanıyor Milli Eğitim Bakanlığı’nın veri bankası hizmetlerine erişim imkanı sağlayacak Avea Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler, çocuklarının ders programı ve başarı notlarından devamsızlık bilgilerine kadar tüm eğitim bilgilerini cepten izleyebilecek 2012-2013 eğitim döneminin başlamasıyla devreye girecek servisten faydalanmak isteyen aboneler, isterlerse ayda sadece 2 liraya abonelik yoluyla servisi kullanabilecek, isterlerse de 8383’den anlık sorgulamalar yaparak bilgi alabilecekler Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’nden elde ettiği gelir ile, Milli Eğitim Bakanlığı ihtiyaç duyulan bölgelerde okullar yaptıracak Uygulamadan faydalanmak isteyen aboneler, Milli Eğitim Çağrı Merkezi olan Alo 147’yi arayarak her türlü bilgiye sahip olacakları gibi bu adres üzerinden de sıkça sorulan sorulara ulaşabilecekler btnet |
|