Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cem, ivedik, recep, yorumu, yılmazın

Cem Yılmaz'ın Recep İvedik Yorumu

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

CEM YILMAZ İLK ZAMANLAR “İZLEMEDİM” DEDİĞİ RECEP İVEDİK FİLMİNİ İZLEMİŞ! AROG FİLMİNİN HEYECANINI YAŞAYAN CEM YILMAZ, RAKİBİ OLAN FİLMLE İLGİLİ NELER DÜŞÜNÜYOR?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz HABERTÜRK ekranlarında Cem Mumcu, Pelin Batu ve Harun Tekinin sunduğu Kısa Devreye konuk oldu

Programa gelmeden önce AROG filmini ekip arkadaşlarıyla birlikte izlediğini söyleyen ünlü komedyen yaşadığı heyecanı Kısa Devre izleyicileriyle paylaştı

Yılmaz: “AROG filmini ekipten arkadaşlarla ilk defa perdede izlediğimiz bir gün İşle ilgili duygulu bir gündeyim Filmi seyirci olarak perdede izlediğim zaman çok gururlandım Çok mutlu oldum Bir daha izlemek için can atıyorum Filmin çok güzel bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum

Ben mesela hiç böyle bir film izlemedim İzledikten sonra yapanların eline sağlık olsun dedim GORA zamanında çok güzel bir film çıkardık burada o kahramanın başka bir macerası var” dedi

Çektiği en uzun filmin AROG olduğunu söyleyen Yılmaz: “Filmi tam 94 günde çektik Film 9 milyon dolara mal oldu Mekan çeşitleme açısından da zengin bir filmdi Film 15 haftada bitti Bizde 15 hafta son dönem filmleri için iyi bir şey Filmimiz 127 dakika
Teknik bir 127 dakikadan bahsediyorum Normalde film 120 dakika falan Güzel güzel film yaptık” dedi

Kendini sinema alanında daha da ilerlettiğini söyleyen ünlü komedyen “Daha önceleri sinemacı olmakla ilgili çekinik konuşurken şimdi o kadar çekinik konuşmam artık” dedi AROGun her anlam da iyi bir film olduğunu söyledi

Yılmaz: “Ben yapılamayacak şeylerle uğraşmayı seviyorum Birçok filmde hep zor işlerle uğraştık AROGa “fantastik komedi” diyebilirim “Epik bir destan” İzlemesi hoş bir film" dedi

"RECEP İVEDİK'İ İZLEDİM KİMSE TELAŞ YAPMASIN"

Kendi filminin Recep İvedik filmiyle kıyaslanmasına pek sıcak bakmayan Yılmaz filmi izleyip izlemediği yönündeki soruya, “Recep İvediki izledim Kimse telaş yapmasın Bana böyle şeyler sorulduğu zaman üzülüyorum Filme güldünüz mü diye soruluyor Gülerim, gülmem Benim de ince zevklerim vardır Biz bu jenerasyon değiliz
Olmamalıyız Burada ayrım çok önemli amaç ne, ne yapmış Bir dönem daha kötüydü Bu mu iyi film yoksa bu mu diyorlardı Ben hep bundan uzak durdum Benim pek oyuncu arkadaşım yoktur daha çok müzisyen vardır Son iki filmde de müzisyenlerle çalışıyorum

Programın ortasında rol arkadaşı Ozan Güvene de övgüler yağdıran Yılmaz: “Ozan çok başarılı bir komedyen İki filmdir beraber çalışıyoruz Onu tanımayanlara tarif edesim gelen bir insan Çok başarılı bir komedyen” dedi

GORA'YI ÇEKERKEN YANGIN TEHLİKESİ ATLATTIK

Programda film setlerindeki anılarını da anlatan ünlü komedyen GORA'nın setinde yangın tehlikesi attıklarını söyledi Yılmaz: "GORAyı çekerken başımıza bir yangın hadisesi geldi Set yanıyor Kapalı mekan ve çok ciddi malzemeler var ve birden alev aldı" dedi Hokkabazın boğulma sahnesinde de tehlike atlattığını söyleyen Yılmaz, "Kilitli kaldım, az kalsın gerçekten boğuluyordum" diye konuştu

CANLI YAYINDA SÜRPRİZ TELEFON

Çocukluk yıllarında sınıf arkadaşıyla birlikte bir kıza not yazıp arkadaşlık teklif ettiklerini söyleyen Yılmaz'a canlı yayında öyle bir şaka yapıldı ki Yılmaz neye uğradığını şaşırdı Yılmaza programda yıllar önce not yazdığı kızın telefonda olduğunu söylediler
Telefondaki kızla konuşmaya başlayan ünlü komedyen telefonun diğer ucundaki kızın AROGdaki rol arkadaşı Özge Özberk olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı

"BİRGÜN KENDİME SEVİŞME SAHNESİ YAZACAĞIM"

Yılmaz: "Ben yazdığım hikayelerde hiç kendime sevişme sahnesi yazmadım bir kere öpüşme sahnesi vardı Onun dışında kadınlarla ilişkisi olan pek karakterler canlandırmadım Bir gün yazacağım ama" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com