Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğru, işığa, kitabının, özeti

İşığa Doğru Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşığa Doğru Kitabının Özeti

Işığa Doğru

Parçalanmışlığın, çıldırışın ve kurtuluşun hikâyesi
Sookie, ailenin en küçük ve tek kız çocuğuydu Görünüşte her şey yolundaydı Anne babası birbirini seviyor, üç ağabeyi Sookienin üzerine titriyordu Oysa bu mutlu aile tablosu, babalarının onları terk etmesi ile birdenbire parçalanacaktı Sookie için artık ne zaman sona ereceği belli olmayan karanlık bir dönem başlamıştı Yıllar sonra küçük Sookie genç bir kadın olduğunda, içinde bulunduğu karanlıktan kurtulmak için sevgi ve inançla örülü büyük bir mücadeleye başlıyordu

Yazar : Monique Douglass Andrews
Yayınevi : Marka Yayınları
Sayfa Sayısı : 128
Etiket Fiyatı : 6,00 YTL
Basım Tarihi : Ocak 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com