Zbogom Propovijed |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zbogom PropovijedZbogom Propovijed Hakkında Zbogom Propovijed Zbogom Propovijed (Ova propovijed proroka u 632 AD Muhammed (saws) da je Gospodin za više od sto tisuća Muslimana je izgubljena bez borbe Hz Muhammed (saws) Hvaljen Allah, a zatim rekao Senada) EY LJUDI! Označi moje riječi slušati yin Ne znam, možda nakon ove godine, ovdje s vama kao vječni misterij više kombinatorne ce za mene LJUDI! Ovo je način kako sveto navrata u jednom danu, svetog mjeseca, kako su mjeseci da je vaš grad (Meki) je grad kako blagoslovljen, duše, tako da je bogatstvo je sveto, zaštićen od bilo kakvih silovanja ASHABIM! Sigurno vaše Lord'll biti sutra, a danas svake države i odlazak Sin odgovori vruća usta Ne idi za mnom u bivšoj perverzija usta ee n lupa jedni druge za vrat! To je dokaz hit označiti ovdje, nemaju znati! On svibanj se da nitko ovdje prijavljenih, hoće li ili stalak kućište će imati bolje razumijevanje sluha ASHABIM! Ako mu dati imovine vlasniku koji je sljedeći Svaka vrsta kamata je uklonjen, pod mojim nogama Zahtijevati: ali na izvornu duga Što progon religije traga, ni progon zaustavi ee n usta Moneylending je sada zabranjeno po nalogu Allaha Datiraju iz pod nogama kao i sve vrste menstruacije Cahiliyet ovog ružnog DeAbdulmuttalib'in interes prvi uklanjanje njegov sin (moj stric) Abbasom interes ASHABIM! Potpuno ukinuta tijekom vladavine Cahilliyet potjeru vendettas Uklonjeno iz unuk prve krvne osvete Abdulmuttalib'in (Dundo Zade) Rebia'nın uzrok krvi LJUDI! Danas, vrag je na svojoj zemlji vas je ponovno uspostaviti moć utjecaja i dominacije je izgubio vječni put Ali ti ovo, osim uklanjanja stvari, vidjet ćete mali posao da ću biti drago da mu se pokoravaju Držati podalje od religije kako bi ih zaštitili! LJUDI! NADZOR Allah strah u tom pogledu prava žena i muškaraca morskih staza će vas preporučiti Vi ste žene, primili kao povjerenje od Allaha, njihove skromnosti i čednosti, obećavajući ime Allaha halal ste le ni ri Vaše pravo na üzeridne žene, oni također imaju prava nad vama Vaše pravo na žene, su proširili obitelj gnijezdo Si, ne sviđa ti se mene nema mene le ri je jasno tko sirovina Ako ne podmiriti za bilo tko obitelj yuvanıza ako ih znaju dobro nježno vanjskih rođen u grijehu ne trag Žene u na vas vaša prava, prema zemlji göreneğine, opskrba je haljina je da se i jesti sve vrste Ako vi! Ja vas ostaviti sa siguran način za studij na svim iznenađen da vertikalni držati njoj zbijeno Sveta knjiga Bog povjerio na njega Ako vi! Slušajte moje riječi dobro i dobro struka morskih le yi! Muslimanski brat musliman, pa su svi muslimani braća Religija brat nije u vlasništvu bilo zakonito pravo na silovanje netko drugi Ispalo je da je on morao dobiti ugodnost uma ASHABIM! Self ni Yi ZE zulmet me i spušta Sinu ni također imaju pravo na samoopredjeljenje na vas LJUDI! Svemogući Bog svih nositelja prava desno (Kuran) ima Nema potrebe za plaćanje svih varikoziteta testament Dijete koji je rođen na krevetu mu pripada Tko su uskraćeni za preljub Tko tvrdi loza od svog oca u drugoj prezira, nezahvalne ili gospodar u drugi intisaba štit, gnjev Božji, anđeli psuju i sve muslimane oko sebe ilencine! Svemogući, ovo je ono što ljudi poput pokajanje le ni ri, pravde i iskaz niti prihvaća le ni ri LJUDI! Gospodin je jedan Otac su jedno, vi ste svi sinovi Adama, Adam, zemlja je preplanulost Osim Bog, ovisno što je najdragocjenije mu je od najcjenjenijih morskih pokazati ni Arapski na ne-arapskih bilo superiornost Boga samopoštovanje u mjeri u kojoj se nalazi bilo koji drugi LJUDI! Sutra ćeš me pitati, što će vam reći? "-Božiji ambasador si izvoditi, nego vazifeni donio nam je svjedočanstvo da će se naći u će se i savjet" (Messenger-i Ekrema na ovu blagoslovljenu svjedočenje podizanjem prstom prema nebu, a zatim okrenuo na zajednicu, rekao je skidanje) Postanite Shahid Gospodine! Budite svjedok, Gospodine! Budite svjedok, Gospodine! |
|